Както във всяка една област – така и в тази

...
Както във всяка една област – така и в тази
Коментари Харесай

Здравко от Биг Брадър: Хората искат лайкове

" Както във всяка една област – по този начин и в тази с морските атракции – търсенето се промени. Ако преди години хората се любуваха на това да се возят на лодка – в този момент станаха извънредно нетърпеливи. Искат по-най-бързия метод да стигнат от една точка до друга, да си създадат фотография, която да качат в обществените мрежи и не е значимо какво получават като усещане, а са значими лайковете ". Това показа в предаването " На кафе " спечелилият от първия сезон на " Биг брат " Здравко Василев, който неотдавна съумял да си направи нова лодка, откакто продал остарялата.

" Изключително съм удовлетворен, че за по-малко от два месеца съумях да я построя. Това беше едно остаряло изоставено корито, което след обширен обзор, се оказа че е непокътнато като структура и се доизгради ", описа той пред Нова тв.

" Очаква ни къс, само че мощен летен сезон това лято. Но това, което ще предложим, ще бъде най-лошата форма на туризъм – огромен безпорядък, натовареност и надали ще можем да предложим първокласен артикул, с който да можем да впечатлим нашите посетители. Но такива са събитията – има огромно застрояване по Черноморието, при тези пропуски през годините с туризма ", акцентира Василев, който живее в Приморско.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР