Както Varna24.bg съобщи, на мястото на дом Младост ще изникне

...
Както Varna24.bg съобщи, на мястото на дом Младост ще изникне
Коментари Харесай

Организират рекордно подаване на вода във Варна в защита на дом Младост

Както Varna24.bg заяви, на мястото на дом " Младост " ще изникне нов съвременен комплекс, с басейни, СПА център и медицински кабинети. Днес ще бъде показан плана и новата визия на комплекса.

Въпреки това, от фондация " ГЕЯ " провеждат митинг в събота, 22 януари, излиза наяве от известие в страницата на сдружението, което гласи следното:

" Най-дългото подаване на вода във Варна, артистична акция която ни показва по какъв начин водата е общественост!

Привърженици на минералната вода и бранители на дом Младост ще се съберат в 12ч на 22.01 с цел да образуват жива верига за предаване на вода, да слагат символичния въпрос до кого доближава водата, както и да покажат по какъв начин минералните води не са просто запас, а богатства, които основават общности.

Всеки жител може да се включи в акцията, пред дом Младост от 12:00 часа, носете си бутилка за вода, чаши и други п.!

Ще обърнем внимание на проблемите с минералната вода в града, ще впишем и народен връх за подаване на вода. С този алегоричен акт се включваме в отбрана на градските минерални води, международния активизъм и взаимност за над 1 милиард души, които нямат достъп до вода и би трябвало всекидневно да вървят по приблизително 5 км с цел да си набират тези жизненоважни запаси.

Включи се и ти! ", гласи известието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР