Както в края на всяка календарна година, медиите изобилстват от

...
Както в края на всяка календарна година, медиите изобилстват от
Коментари Харесай

Българската улица в класацията за най-скъпите в света

Както в края на всяка календарна година, медиите изобилстват от ранглисти - най-популярни филми, най-успешни бизнеси, най-любими дестинации за отмора. Най-скъпите улици в света също оферират забавна вероятност за това по какъв начин се развиват градските зони на планетата.
 Китай, Съединени американски щати или Люксембург - коя е най-богатата страна в света
Знаем ли в действителност коя е най-богатата страна в света

Не е тази, която си мислим

А забавната вест е, че в класацията участва и българска улица. Звучи разумно тя да е тъкмо бул. " Витоша " - най-централната комерсиална улица в столицата на страната. Тя се намира на релативно " търпимо място " в чарта - 51-а в света.

54 евро на квадратен метър е наемът за парцел на " Витошка ", както е известна измежду софиянци, оповестяват. Класацията пък е направена от компанията за недвижими парцели.
 Снимка 643257

Челните места, несъмнено, притеглят главното внимание. Най-скъпа улица в света си остава " Пето авеню " в Ню Йорк, следвана от " Виа Монтенаполеоне " в Милано. Третото място е в Азия - бул. " Цим Ша Суи " в Хонг Конг.
 Снимка 643256

Още две улици в Европа остават в челната петица - това са " Бонд Стрийт " в Лондон и " Шанз Елизе " в Париж. В десятката са още " Банхофщрасе " в Цюрих, Швейцария, и " Колмаркт " във Виена, Швейцария.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР