Както трябва да благодарим на Владимир Путин, че вдъхна живот

...
Както трябва да благодарим на Владимир Путин, че вдъхна живот
Коментари Харесай

US дипломат: Браво на Лавров за целувката на смъртта за Отворени Балкани

Както би трябвало да благодарим на Владимир Путин, че вдъхна живот на НАТО, по този начин би трябвало да кажем отлично и на Сергей Лавров, че даде целувката на гибелта на самодейността Отворени Балкани , съобщи американският посланик Едуард Джоузеф, експерт по въпросите на Балканите и професор в университета "Джонс Хопкинс " във Вашингтон, оповестява сръбският вестник "Данас ".

Така проф. Джоузеф разяснява в Twitter вчерашното обръщение на съветския външен министър Сергей Лавров, че Русия поддържа Отворени Балкани и че съжалява, че няма да има опция да изрази персонално поддръжката си на Белград .

Лавров сподели, че "очевидно ръководителите в Брюксел не са поискали да потвърдим съветската позиция и по въпросите за Косово, Босна и Херцеговина, да изразим поддръжка за самодейността на Белград Отворени Балкани и да беседваме за ползите за излекуване на връзките сред страните в района " .

1/ Just as thanks go to for injecting life into, kudos to for giving the kiss of death today to. This Administration brainchild advances the agenda of ’s strategic partner in the region,, under.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР