Както традицията повелява, веднага след края на коледните и новогодишните

...
Както традицията повелява, веднага след края на коледните и новогодишните
Коментари Харесай

Колко секси е Риана по бельо след второто раждане

Както традицията повелява, незабавно след края на коледните и новогодишните празници започваме подготовката за Свети Валентин. Или най-малко това са маркетинговите тактики на огромните марки. Марката за долни дрехи на Риана Savage X Fenty не прави изключение и макар че до Деня на влюбените има повече от месец, на пазара към този момент е новата сбирка, отдадена на него.
 Когато Риана наеме къщата на човек за Супербоул
Когато Риана наеме къща за седмица и заплати 500 000 $

Пари като вестници

А друга традиция повелява самата певица също да бъде част от секси моделите, които застават пред обектива по сутиен, бикини и секси корсети. Е, и този път не направи изключение, макар че роди втория си наследник през август предходната година.

И в този момент измежду дамите, които театралничат с бельото, има и plus-size модели, тъй като Риана прави всичко в много размери, с цел да може всяка да се почувства уверена и секси, без значение от тежестта си. И това сигурно е един от триковете, с които печели част от клиентите си.

Риана демонстрира без никакво терзание и своите секси форми от близко. За фотосесията, посветена на Свети Валентин, тя е избрала комплект в бебешко розово, формиран от сутиен, бикини, жартиери и високи чорапи. И ни показва какъв брой добре й стоят, заемайки предизвикателни пози.

Секси визията на певицата е допълнена от прическа с нежни букли и яркорозово червило. А в описанието към фотосите в профила си в Instagram за следващ път ни припомня, че би трябвало да се обичаме такива, каквито сме.
 Риана, ASAP Rocky и за какво невръстните им синове се обличат в розово
Защо Риана облича синовете си в розово

Не сме очаквали да е традиционалистка

Да, за някои Риана може да не е в най-хубавата си форма след двете раждания, само че явно това изобщо не пречи на нейното самочувствие. А с образеца, който дава, вдъхва убеденост и на други дами, които може би не се усещат задоволително сигурни в себе си, с цел да изненадат половинките си със секси бельо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР