Както се пее в онази невероятна песен на Франк Синатра,

...
Както се пее в онази невероятна песен на Франк Синатра,
Коментари Харесай

Изненадващо приятелство: Мария Бакалова и Рут Колева заедно в Ню Йорк

Както се пее в онази невероятна ария на Франк Синатра, който успее в Ню Йорк, то той може да жъне триумфи на всички места по света. Е, Мария Бакалова първо покори Холивуд, а в този момент наподобява красивата русокоска е решена да впечатли и Голямата ябълка. Първата българка с номинация за " Оскар " е в града на фантазиите и небостъргачите, където бе на шумно празненство, на което се оказа и друга наша известна певица - Рут Колева, с която се оказват положителни приятелки.

В обществената мрежа се появиха фотоси и сторита, на които се вижда, че Бакалова е със стилистката ѝ Джесика Пастер, която през последните години е най-верният ѝ другар и консултант. Именно с помощта на нея Бакалова бе с феноменални визии по време на сезона на премиите.

Виж още:

Скоршните фрагменти са направени по време на празненство на яхта, на която е била и Рут Колева. Всъщност точно тя поздрави българите във връзка 24 май, като пожела да се борим за свободата на словото. " Честит 24 май от мен и тези две прелестни и необикновено надарени девойки. Статуята зад нас ми припомня, че с изключение на да честваме просветата и културата е значимо да се борим за свободата на словото. Да бъде просвета, да бъде култура, да бъде независимост! ", показа чаровната изпълнителка към фотография, на която е дружно с Мария и режисьорката Кристина Николова, която от години живее зад Океана, където приключва Чикагския университет, а след него и нюйоркския, напомнят разнообразни медии.

Има снимани 20 късометражни произведения, три игрални и два документални кино лентата. Въпреки бурните ветрове по крайбрежието нищо не може да помрачи положителното въодушевление на Бакалова, която не стопира да танцува и да се снима със сънародниците ни. Не излиза наяве чия е първокласната яхта, на която Мария отпочива, само че едно е ясно - девойките са се забавлявали.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ruthkoleva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР