Както се казва - без Господ нищо не може да

...
Както се казва - без Господ нищо не може да
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Силистра: ПП използваха сталинистки методи - няма го човека, няма го и проблема, толкова ги е яд на нашия ПР, че арестуваха пиарката

Както се споделя - без Господ нищо не може да бъде направено. Без Бойко Борисов може, без Господа не става. Това съобщи при започване на срещата си с членове и симпатизанти в Силистра. 
 
Вчера бях учуден какъв боязън ги тресе. Като си гледат социологиите, главният ни конкурент поради, която беше основана ГЕРБ - Българска социалистическа партия. Ние бяхме постоянно с най-ниския недостиг, най-ниският външен дълг, на остатък. Миналата година четири избора, в този момент пети, все по-скъпи. 80 милиона! Я си представете за Силистра с 80 млн. от бюджета какъв брой неща могат да се създадат. И аз това споделих през вчерашния ден - за какво да харчим националните пари, в случай че не се направи държавно управление? Помните ли преди - вършим стратегии, публицистите четат стратегии, разискват се, диспути. Наско Атанасов с 4-ма души прави разкриване на акция, съобщи водачът на ГЕРБ.
 
Парите в страната бяха потрошени. За 2 години, в случай че ми покажете нещо направено отвън нашите постановления, с които давахме на общините - ще кажа " добре ". Да ги оставим да ръководят. Но по какъв начин да ги оставиш като нищо не е направено. 
 
Как е допустимо от вчерашното ми изявление те да заловен единствено това където споделям, че не ми се харчат пари за акция.Най-голямата им наслада е, че са спрели Автомагистрала " Хемъс ". Хайде да си помечтаем малко - да имате връзка с Велико Търново, връзка за Гърция - какъв брой туристи щяха да дойдат. Край, всичко това завърши. И парите похарчиха. И сме на голям недостиг. Вчера това споделих - вие всеки ден на бензиностанцията, на магазина го виждате това, какво аз да ви го споделя. Какъв оптимизъм да ви вдъхна? Ние можем да възстановим ненапълно това, което беше преди 2 години. Не мога да ви обещая повече, съобщи Бойко Борисов. 
 
Милиарди - единствено декември 9 милиарда, милиарди се похарчиха. Но най-малко може да сравнявате. Ние сме извадили единствено числа - 2020 година токът при възрастния Борисов - 75,63 лева, при младия Петков - 846,59 лева Избирайте сами! ние моежем да върнем цената с най-малко 50-60 %. Въглищата са наши, електропреносната система е наша, АЕЦ " Козлодуй " е наш - сега ви дава тока на 45 лева А виждате на какъв брой се провада. Заради медиаторите - няколк офирми близки до тези, които всекидневно ви бъркат в джоба, акцентира Борисов. 
 
Хранителните артикули - всеки ден пазарувате. Няма нещо, което да не се е вдигнало. И никаква война не ни пречи. Вие произвеждате тук най-вече царевица, слънчоглед, жито. Кое ви подвига храните? Кое? Кое е вносно от това. Да се смъкна цената на тока и горивото - когато графиките и обстоятелствата всички мълчат. 2021 година - бензинът беше 2,07 лева 2022 година - бензинът е 3,40 лева при служебните правителсвто и " Промяната " - над 51 % нарастване. Нафтата - 2,07-20,9, в този момент - 3,54 лева Тези цени мога да ги върна дружно с моя екип с 1 лева надолу, съобщи някогашният министър председател. 
 
Природния газ - нарастването е 837 %. Метанът - същата крива 279 % нарастване. Но това нужно ли е да вървим на акция да ви го демонстрираме - вие го виждате всеки ден на бензиностанициите. Аз мога единствено да ви сподели по какъв начин ще го създадем, с цел да паднат цените. Борисов изясни схемата с вкарването на евтиния съветски петрол в " Нефтохим " и обработката на ишлеме, както и изнасянето на горивата от швейцарската компания " Литаско ". И изясни разновидностите, с които цените на горивата могат да се смъкват с 1 лев надолу.  
 
" Бъркат ви в джоба всеки ден и нямате никаква реакция. Това е като резултата със сварената жаба. Ние сме сложени сега от тази партия на медиаторите в същата обстановка ", съобщи Борисов. 
 
Лидерът на ГЕРБ изясни и схемата с природния газ и внедряването на медиатори, с които цената на газа се оскъпява с 28 % в джоба на медиаторите. " С 30 млн. дневно ви бъркат и ви ограбват от газа. Единствените, от които се опасяват сме аз и ГЕРБ ", подччерта Борисов. 
Само преди дни Национален статистически институт 4 милиарда 440 млн. лв. са изтекли в посока на Руската федерация, до края на годината ще станат 11 милиарда

Това, което споделих през вчерашния ден е след 2 октомври да създадем държавно управление, с цел да върнем конкуренцията, да свалим цените, да спрем грабужа. 
От тези 800 млн. (които се дават като заем на " Булгаргаз ", бел. ред.) ще бъдат дадени в този момент 30 %, или 240 млн. лева на медиаторите. Можеш да кажеш всичко, само че като нямаш пари да ги платиш. Нека да кажат те с изключение на със заеми с какво друго способстваха за повдигането на пенсиите, възмути се водачът на ГЕРБ. 
 
Той още веднъж сподели фактурите, с които е плащано на медиаторите. Асен Василев към този момент споделя, че не знае. за тях най-важното е да прикрият тези обири, за тях е рисково да пристигна друго държавно управление. Министър Шишков всеки ден отива и демонстрира какъв измамник е Петков. Те направиха такава уйдурма с малките екрани - е потича газ от Гърция. Снощи по новините Шиков споделя, че чак в този момент може да се приказва за Акт 15. Тоест, когато Петков е бил там е било малко напред градежа (на интерконектора, бел. ред.) от това, което ГЕРБ остави, разяснява Борисов. 
 
Тази опорка - за какво 12 години не сме били построили гръцката връзка. Аз мога да попитам за какво 1300 години не е издигната. Ами тъй като нямаше тръба. През 2019 година беше направена тръбата от Азербайджан. В момента в който видях, че се строят двата плана ТАП и ТАНАП, незабавно започнахме градежа, изясни някогашният министър председател. От казаното на министър Шиков излиза, че при нас е почнало и ще бъде приключено при Радев. Петков го няма в цялата скица. 
 
Борисов акцентира, че Политическа партия са употребявали сталинистки способи - няма го индивида, няма го казуса, толкоз ги е гняв на нашия ПР, че арестуваха пиарката, възмути се водачът на ГЕРБ.
 
Видяхте им опорките - споделят няма да говорите за геополитика. Те желаят да изсмучат електората на Българска социалистическа партия и го вършат. Само, че електората на Българска социалистическа партия си харесва " Газпром ", харесва си Русия. И те не би трябвало да приказват по тези тематики. В същото време желаят да изсмучат електората и на Демократична България - които ненавиждат Русия и " Газпром ", изясни водачът на ГЕРБ ПР тактиката на Политическа партия. 
 
Аз държа на думата си и съм споделил - когато построим Автомагистрала " Хемус " ще се пенсионирам. Но като виждам по какъв начин се строи - несъмнено ще изкарам до 100 години. Най-изгодното държавно управление за РФ е държавното управление на Кирил Петков. Това са обстоятелствата от Национален статистически институт - дано ги оборят, добави Бойко Борисов. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР