Както преди няколко дни ви информирахме, новата Toyota Land Cruiser

...
Както преди няколко дни ви информирахме, новата Toyota Land Cruiser
Коментари Харесай

Toyota с официален отговор относно забраната за препродажба на новия Land Cruiser

Както преди няколко дни ви информирахме, новата Toyota Land Cruiser към този момент се продава в Япония, а всеки покупател на модела е задължен да подпише контракт, една от клаузите в който е възбраната за препродажба в първата една година. Информацията бе публикувана от Mag-X, а в този момент от Toyota публично дадоха отговор на породилите се въпроси.
 Toyota с формален отговор по отношение на възбраната за препродажба на новия Land Cruiser

От марката споделят, че разбирането не компанията за продажба на коли в Япония не стопира единствено до продажбата на самия автомобил. Всяко посланичество продължава да поддържа взаимоотношения с клиента, в това число и сервизиране на автомобила, с цел да резервира сигурността на клиента.

 Toyota с формален отговор по отношение на възбраната за препродажба на новия Land Cruiser

В допълнение, Land Cruiser е много известна марка в чужбина и от Toyota се тормозят за това къде могат да отидат колите от Япония, незабавно след тяхната продажба. Това може да докара до проблеми за представителствата на Toyota в това число и следствие за нарушение на разнообразни закони, което ще е проблем освен за самото посланичество, само че и за компанията като цяло.



Именно заради риска от нарушение на закони, всички представителства на марката на национално равнище са предизвестени и изискват контракт с купувача в който да има включена точно тази уговорка. Припомняме, че поръчките за новия Land Cruiser в Япония се одобряват от началото на месеца и все още има над 22 хиляди непокътнати всъдехода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР