Както почти всички големи компании, и Jaguar Land Rover (JLR) обърнаха

...
Както почти всички големи компании, и Jaguar Land Rover (JLR) обърнаха
Коментари Харесай

Range Rover става електрически, а опашката от чакащи се увеличава

Както съвсем всички огромни компании, и Jaguar Land Rover (JLR) обърнаха взор към електрификацията на бъдещите си модели. 
 Новите проекти на Jaguar Land Rover и правилни ли са изказванията за края на Land Rover
Верни ли са изказванията за " гибелта " на Land Rover

Понякога се получават недоразумения

От предходната година знаем, че се работи върху напълно електрически модел, който все още е прочут като Range Rover Electric. И по този начин, както не знаем доста детайлности за него, нямаме визия и дали това име ще остане, или ще има друго.

От Range Rover обаче дават обещание, че това ще бъде най-тихият и изтънчен модел, който компанията в миналото е произвеждала. Електрическият SUV ще се яви и като директна конкуренция на, написа Electrek.
 Снимка 652457

От компанията дават обещание, че новият им модел ще надмине всички други първокласни електрически SUV-та, когато става дума за изтегляне на товар и технологиите за покоряването на всевъзможни терени. Като от края на предходната година първообраз на Range Rover Electric е тестван при разнообразни рискови условия.

От места като Швеция, където температурите доближават до -40 градуса, до такива като Дубай, където е другата прекаленост - +50 градуса. Като даже се тества по какъв начин ще се оправи на всевъзможни терени, като прекосяване през вода с дълбочина от 85 см. От компанията желаят да са сигурни, че първият им електрически SUV ще се показва на всички места по допустимо най-хубавия метод на всички места. Нормално, въпреки всичко това е Range Rover.
 Range Rover Evoque, паркетните джипове и стилът като метод на живот
Тест Драйв: Range Rover Evoque

С Еvoque няма да ни пристигна от вътрешната страна да изследваме девствената пустота, само че пък го имаме като възможност

И въпреки даже да не знаем по-голяма част от подробностите за колата, от компанията настояват, че описът с чакащи за Range Rover Electric надвишава 16 000 души. Е, с приближаването на момента, в който ще бъде публично показан, чакаме повече информация към модела, а и искащите да го закупят също да се усилят.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР