Както по много други теми - накрая излиза права. Тук

...
Както по много други теми - накрая излиза права. Тук
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Задължителни преговори с Газпром, за да се осигури най-доброто за хората


" Както по доста други тематики - най-после излиза права. Тук бяхме прави още април месец, когато казахме, че договарянията с " Газпром " са единствения вероятен излаз и тогава го предложихме на българските жители. Защо не се вслушаха хората и сътрудниците, за какво не демонстрираха политическа проницателност - това към този момент касае другите партии. " Това съобщи лидерът на в София-област Иван Ченчев в предаването " Твоят ден " по Nova News.

Той акцентира, че позицията на социалистите е за диверсификация и наложителни договаряния с " Газпром ", тъй като би трябвало да се обезпечи най-хубавото за хората.

Социалистът разкритикува дейностите на служебното държавно управление за основания от тях спешен енергиен щаб, който не е заседавал 17-18 дни по-късно и изрази вяра, че те въпреки всичко ще създадат опит да обезпечат газ на българите.

" Когато става дума за оцеляването на българските жители и да им се подсигури топла зима с естествени битови условия за всеки - тук би трябвало да се взимат единствено ограничения, които са подобаващи и работят, както се споделя още за през вчерашния ден ", заключи Ченчев.

" Замразяване на цената на газа на семействата за нас е незабавна мярка. Предлагахме го и преди, а също по този начин го направихме с тока. Така през миналата зима преведохме стопанската система и фамилиите през рецесията без катаклизми. Искам да насочим взор и към това, което следва за българите. Предстои първият образователен ден и безплатните учебници от 1 до 12 клас, като мярка в изискване на рецесии ще накара хората да усетят грижата на страната. Ще настояваме за това предложение ", изясни социалистът за част от ограниченията предлагани от.

" И нещо доста значимо - безвъзмездни медикаменти за деца до 14 годишна възраст. Има пари в страната и може тези две ограничения да се случат. Те бяха написани в съдружното съглашение. Не се случиха, защото падна държавното управление ", добави Иван Ченчев за целите на социалистическата партия и бе безапелационен, че идното заслужено преизчисление на пенсиите, което е заложено от 1 октомври ще се случи с помощта на Българската социалистическа партия.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР