Както писа ФрогНюз през 2019 г., – строителният предприемач Александър

...
Както писа ФрогНюз през 2019 г., – строителният предприемач Александър
Коментари Харесай

ВСС остава с широко затворени очи за схемите около жената до Иван Гешев

Както писа ФрогНюз през 2019 година, – строителният бизнесмен Александър Ваклин. Това се потвърждава по безапелационен метод от обзор на редица документи от комерсиалния и имотния регистри. От тях излиза наяве, че Детелина Ханчева и съдружникът й Марио Кръковски имат директна и косвена връзка с Ваклин.

От документите е видно, че Детелина Ханчева с изключение на съучастник с Кръковски, си е купила преференциално разнообразни парцели от компания, обвързвана с него. на безбожно ниска цена. Според нотариалния акт, с който Фрог нюз разполага, през декември 2014 година за близо 86 кв. м. в Зона Б -17, на ул. “Ген. Столетов “ № 8, тя е броила 40 000 лв..

по наши материали за спор на ползи на тогавашния зам.-главен прокурор Иван Гешев. Сигнал бе импортиран от Гражданско съдружие “БОЕЦ”. Но резултат към момента няма.

Освен всичко, оказа се още, че от застрахователно сдружение през 2020 година - воин от следствието на Антикорупционния фонд за това по какъв начин медиатори желаят от Ивайла Бакалова 100 000 евро, с цел да пуснат от ареста приятеля й – Веселин Денков, прочут още като Весо Брадата. Припомняме ви, че профилираната прокуратурата му повдигна обвиняване за ОПГ за лихварство.

че Ханчева е била юрист на един от шефовете на “ТРЕЙС” до момента в който прокуратурата е разследвала “ТРЕЙС” за злополуката край Своге и гибелта на 20 души. Проверка на “БОЕЦ” сподели, че точно по това време, по което след разпореждане на основният прокурор е почнало следствие на злополуката включващо инспекция на “ТРЕЙС” и СП са образували инспекция по сигнала на “БОЕЦ” против Борисов и “ТРЕЙС”, дамата на Гешев е била юрист на Иван Атанасов Бабалеев, който е един от ръководителите и водещи пътни инженери на “ТРЕЙС”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР