Както обявихме официално на сайта на Електрохолд Продажби още на

...
Както обявихме официално на сайта на Електрохолд Продажби още на
Коментари Харесай

Уточнение от ЕЛЕКТРОХОЛД за застраховка ”Електрозащита” frognews.bg

Както обявихме публично на уеб страницата на Електрохолд Продажби още на 15 март и в известие до медиите на 27 март 2023 година, застраховка “ЕлектрозаЩИТа ” е изцяло доброволна имуществена застраховка, която се подписва единствено по избор на клиента.

 

Тя не е обвързана с потреблението на електрическа сила, само че за улеснение е дадена опцията месечната награда по застраховката да се заплаща дружно със сметката за ток на каса в платежните сътрудници на Електрохолд Продажби.

 

Електрохолд Продажби е инструктирала ясно всички свои платежни сътрудници в страната, че това е доброволна застраховка и че клиентите по никакъв метод не са задължени да я заплащат.

 

Електрохолд Продажби не носи и не може да носи никаква отговорност, в случай че при възнаграждение на месечна сметка за потребена електрическа енергия през каси на външни платежни сътрудници е начислена вноска по застраховката без познание и единодушие на клиента. Компанията още веднъж подсети на всички свои външни платежни сътрудници, че това е доброволна застраховка, която се подписва единствено по избор на клиента.

 

Електрохолд Продажби предлага на своите битови клиенти доброволната застраховка на битови електроуреди в качеството си на осигурителен медиатор на „ ЗД Евроинс “ АД, регистриран в националния указател на КФН

 

С тази застраховка компанията усъвършенства услугата, която дава, тъй като “ЕлектрозаЩИТа покрива вреди на битови електроуреди в резултат на късо съединяване, токов удар и индукция от електрически ток в електроразпределителната мрежа, ако настъпилите вреди не са по виновност на електроразпределителното сдружение.

 

Цялата информация за застраховката е оповестена, както на уеб страницата на Електрохолд, по този начин и на този на Евроинс:

 

https://electrohold.bg/bg/sales/kampanii/zastrahovka-elektrozashita/  https://www.euroins.bg/electrical-protection-insurance-1226.html

 

Национални телефони:

 

Електрохолд Продажби - 0700 10 010

 

Евроинс - 0700 14 271.

 

Пресцентър на Електрохолд

е-mail: [email protected]
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР