Както наскоро ви - ако има нещо, с което може

...
Както наскоро ви - ако има нещо, с което може
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и как да носим най-актуалната пола в момента

Както неотдавна ви - в случай че има нещо, с което може да обновите капсулния си дрешник за зимата, то това е дългата дънкова пола, постоянно с цепка по средата. Тенденцията затвърждава и топмоделът, която беше изловена от фотографи из улиците на Ню Йорк, облечена в много функционално, комфортно и стилно облекло. Докато някои не престават да се чудят дали това е новото момиче до артиста Леонардо ди Каприо, ние се фокусираме точно върху тоалета й, тъй като тя в действителност бе заложила на най-модерната фешън композиция сега: макси пола с каубойските ботуши.

Дългата й антрацитно сива пола, стигаща до глезените, се откроява с цепка в центъра, разкривайки краката й по внимателен метод. Какво по-хубаво от това да ги подчертае с прекрасен чифт съвременни ботуши и по-специално каубойските, известни още като най-модерните за сезона. Джиджи Хадид е избрала модел с квадратен връх, затрупан с железен свършек, контрастиращ добре с дългата й пола. Тя беше допълнила тази композиция със светлосива тениска, цветна изрязана жилетка и oversize винтидж кожено яке. Авангардна зимна визия, която бихме копирали още в този момент.
               

Топмоделът ни въодушевява да не се тормозим от ниските температури, които не би трябвало да ни стопират да бъдем стилни и да носим настоящите си облекла. През септември Хадид разгласи на своя лейбъл Guest In Residence, с който тя показва пуловери, жилетки, къси панталони и даже аксесоари, направени от 100% кашмир и налични в неутрални и ярки цветове. „ Създадени да бъдат устойчиви на сезони и трендове, тези модели постоянно ще карат да се чувствате удобно “, разяснява тя в профила си в Instagram при представянето на своя лейбъл.
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР