Както може би знаете белите коси се получават, защото губят

...
Както може би знаете белите коси се получават, защото губят
Коментари Харесай

Как да покрием белите коси у дома и да сме по-красиви за празниците?

Както може би знаете белите коси се получават, тъй като губят първичното си оцветяване, което се предизвиква от пониженото произвеждане на меланин в организма. Въпреки че появяването им нормално се свързва с възрастта, това не е единственият фактор, който оказва въздействие. Така или другояче, сега, в който се появят първите бели коси, ни се желае незабавно да ги прикрием – без значение дали са по-видими, или не.

Добрата вест е, че към този момент можем да го вършим сами и вкъщи благодарение на безамонячната багра за коса, а тя освен обезпечава цялостна покривност, само че е и щадяща към косъма. Текстурата й е доста лека, с прелестен мирис и се нанася извънредно елементарно. Точно това ви демонстрираме и в самото видео, където ще видите какво би трябвало да имате на разположение и какви са главните стъпки, които би трябвало да следвате.

се предлага в разнообразни нюанси на русото, аленото или черното, тъй че ще намерите елементарно вашият колорит, с цел да се боядисате, без да се лишите от комфорта на личния си дом, а тъкмо сега по време на празниците имаме потребност да се усещаме красиви, даже и в случай че ги прекарваме вкъщи.



С поддръжката на Garnier Olia

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР