Както много любители на модата, тазседмичното място на по-слънчево време

...
Както много любители на модата, тазседмичното място на по-слънчево време
Коментари Харесай

Излязох от H&M с шест нови пролетни фаворита, включително тренчкот в стил Molly-Mae

Както доста фенове на модата, тазседмичното място на по-слънчево време ме накара непринудено да сменя зимните си топли облекла с по-леки пластове, макар че бар няколко скорошни ASOS раздувания и Levi лакомства Осъзнах, че пролетният ми дрешник наподобява много нищожен. Така че се насочих към H&M, с цел да намеря налични, само че съвременни съществени артикули.

И до момента в който сезонните разпродажби към момента текат, аз се възползвах от опцията да прегледам по-новите пролетни наличия в най-близкия ми магазин H&M, нещо полярно противоположно на нормалното ми онлайн извършване на покупки в Zara и Mango, което постоянно се трансформира в купчина връщания. Въпреки че бях сигурен, че ще бъде мъчно да намеря настоящите 50% спадове на цените, скрити измежду релсите в магазина, излязох с пет нови пролетни любимеца, които в никакъв случай не бих избрал, в случай че не ги пробвах първо.

Ако би трябвало да опишете моя жанр, ще има единствено една дума: капсула. Въпреки че съм обожател на изявените щампи и набиращата известност наклонност на ризи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР