Както и да се гримираме през годините, очната линия никога

...
Както и да се гримираме през годините, очната линия никога
Коментари Харесай

Очи на сирена и още 5 актуални тренда в очната линия

Както и да се гримираме през годините, очната линия в никакъв случай не излиза от мода. Можем да я забележим във всевъзможни вариации според от Но през днешния ден ще си приказваме за течението Hot Girl Summer и надлежно ще ви дадем няколко хрумвания по какъв начин да постигнете този жанр благодарение на очната си линия.

Признаваме, че очната линия може да съставлява огромно предиzвикатeлство за някои от нас. Но един път овладели техниката, ставаме безпогрешни. Просто ни е нужна малко процедура. А кои са най-горещите визии за това лято можете да разберете в идващите редове.

Минималнистична

 2372632

Хората са го споделили - дребното е повече. Има моменти, в които желаеме да подчертаем очите минимално, с цел да реализираме натурална визия. Това е вярното решение за вас.

Графична

 2372628

Тук играта загрубява и в действителност би трябвало да се постараете, в случай че желаете да постигнете този повече от трагичен свършек. Можете да употребявате тиксо, благодарение на което да дефинирате линиите.

Като сенки

 2372631

Досега използвахме сенки, вместо очна линия, само че в този момент е съвременно тъкмо противоположното - очна линия, сложена върху целия клепач. Визията не е всеки, само че би изглеждала ужасно, стига да е сложена вярно.

Плаваща

 2372630

Изключително гръмък метод за слагане на очна линия. Дръжте огледалото под окото, тъй че иглите ви да гледат надолу. По този метод ще улесните процеса.

Брoкатена

 2372629

Истинска класика, която е на мода и през това лято. Добавете искра в погледа си благодарение на брокатена очна линия.

Сирена

 2372626

И най-после ви представяме шлагерът на лятото Siren Eyes. Визията прилича котешката очна линия, само че се нанася по метод, по който очите ви да наподобяват леко притворени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР