Както , холивудският актьор Брус Уилис страда от нелечима форма

...
Както , холивудският актьор Брус Уилис страда от нелечима форма
Коментари Харесай

Брус Уилис, който чака 57 години истинската любов

Както, холивудският артист Брус Уилис страда от нелечима форма на деменция и това стана ясно преди дни, откакто до момента се смяташе, че той е болен от афазия, която предизвиква проблеми с паметта и говора.

67-годишният Уилис обаче е заобиколен от огромно любящо семейство, а 44-годишната му брачна половинка Ема Хеминг от последното лято... 

Да си напомним тяхната история.

***

Романтичната история на холивудската екшън звезда Брус Уилис е блестящо доказателство, че същинската съществува. Точно онази неподправена любов към човек, с който имаш възприятието, че приказваш като със себе си и която сграбчва душата ти с немислим за самия теб екстаз.

Ако си мислите, че рядко двама души са неразделни и споделят общ път във времето, в което живеем, то погледнете към историята на Брус Уилис и Ема Хеминг. Те ще ви уверят, че някои хора са жадни за онази огромна обич и са подготвени да чакат за нея цялостен живот.

Уилис откри своята сродна душа след несполучлив брак, когато беше съвсем на 60 години, а в този момент живее живота от фантазиите си. 

 
               

Уилис основава ужасно семейство с първата си брачна половинка, само че през годините усеща, че нещо му липсва. Някаква празнота, която по този начин и не съумява да бъде запълнена. През 1987 година артистът се дами за Деми Мур. Двамата изглеждаха като щастлива двойка, а животът ги подари с три дъщери. Зад необятните им усмивки на аления килим обаче започнаха да прозират съществени фамилни провокации и разлики, които мъчно можеха да бъдат изгладени.

Двойката взе решение да се разведе през 2000 година. И въпреки да прекратиха тези си взаимоотношения, това не сложи клеймо върху брака им като „ провален “. Те взимат зряло и умно решение, без да таят неприятни усеща, като всеки поема по пътя си – задоволен, че е познал неописуемото възприятие да бъдеш родител, само че и задоволително мощен и изпълнен с почитание към другия, с цел да сложи точка на сантименталната им връзка. Нещо повече – те съумяват да изградят другарство, стабилно на времето, оттатък дребните разногласия и несъответствия в характерите. С днешна дата Брус и Деми поддържат дъщерите си във всяко начинание и са по-близки от всеки път.

 
               

След развода, Уилис се сгодява за малко през 2004г., само че още веднъж не намира оня от дълго време издирван покой и обич, която да го въодушевява да продължи напред. Тогава той споделя, че самотата му тежи: „ Прекарах последните 10 години самичък и в по-голямата му част бях трагичен. Намирах се на тъмно място. Никога не съм считал, че отговорът се крие в това да откриеш точния човек. Казвах си: „ Сам съм, само че не съм уединен “, само че истината е, че се самозаблуждавах.

Тогава в живота на Брус Уилис се отваря нова страница, а като че ли Ема Хеминг е онази обич, която постоянно е търсел, без даже да си дава сметка. Ема е тайната съставна част, която е липсвала, с цел да добие животът му наслада. Появата й трансформира напълно гледната му точка за любовта. „ Всичко внезапно си пристигна на мястото. "

 
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР