Както е известно, СПИН вече не се смята за смъртоносна

...
Както е известно, СПИН вече не се смята за смъртоносна
Коментари Харесай

Замръзнахме! Един От Най-Известните И Успешни Млади Български Артисти Е Диагностициран С Най-Страшната Болест. Молитвите Ни Са Със Самия

Както е известно, СПИН към този момент не се счита за смъртоносна болест, стига да стартира в точния момент, лечението подсигурява сред 20 и 35 години живот. Слуховете, че Иво Димчев е серопозитивен, се носят от години, само че множеството хора в арт средите ги отхвърлят изрично и считат, че се популяризират от негови завистници. Сега обаче самия актьор, който шества из цяла Европа, а за буйните му осъществявания написа даже „ Ню Йорк Таймс ”, самичък загатва за заболяването си. Той анонсира, че единствено след няколко месеца ще издаде скандалната си автобиография „ Моят живот като притежател на HIV ”.

Творбата ще бъде издадена на няколко езика, защото Иво е по-популярен в Европа, в сравнение с у нас.



Димчев не крие, че е хом*сексуален, а предходния му театър оферираше на феновете шокиращо представление – всеки мъж, който желае, може да получи орален секс от него непосредствено на сцената. В последната година той се изявява като музикант и пърформанс актьор. Не е ясно дали гръмкото съобщение, че е серопозитивен, не е следващата му креативна прищявка, само че съгласно доста осведомени с живота му, Димчев приказва истината и в реалност се бори с HIV-вируса, написа " Уикенд ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР