Както е известно, след Гран при на Бразилия и невероятното

...
Както е известно, след Гран при на Бразилия и невероятното
Коментари Харесай

Дългоочакваните кадри: Ключовият инцидент между Верстапен и Хамилтън

Както е известно, след Гран при на Бразилия и невероятното показване на преднината на пред британеца бе свалена на 14 точки, като до самия край остават още три надпревари.
Драмата може да бъде още по-голяма, откакто шефът Майкъл Маси призна, че в действителност нидерландецът може да бъде глобен ретроспективно за случая с британеца по време на последното съревнование, извоювано от Хамилтън.
Припомняме, че на 48-ата обиколка при завой 4 те излязоха от трасето. От Мерцедес упрекнаха Верстапен, че той е повода за това и че е изхвърлил Хамилтън, мигновено сигнализирайки на стюардите, до момента в който от Ред Бул, несъмнено, заеха позиция, че играта на нидерландеца е била " по-твърда, само че по отношение на разпоредбите ".
Изглежда са се появили и нови фрагменти от случилото се и те скоро могат да се окажат повода, заради която Верстапен да бъде осъден ретроспективно. " Единствено излъчващите камери са главното, до което имаме достъп. Все още не са получени и прегледани. Имаме такава поръчка " - стартира Маси.
Той бе запитан дали това може да послужи като доста сериозен удар по упоритостите на Макс Верстапен, на което отговори утвърдително. " Но към момента нямаме достъп. Изтеглени са и щом се оправят нещата с рекламните права, ще погледнем. Всички ъгли на камерата, които не виждаме онлайн " - разкрива още шефът.
Появиха се и фрагменти от гледната точка на Верстапен, на които се вижда случаят. Те ще са едно от огромните доказателства за разглеждането на евентуално наказване (можете да ги видите във видеото по-долу в материала).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР