Както е известно, бивш съветник на покойния южнокорейски президент Ким

...
Както е известно, бивш съветник на покойния южнокорейски президент Ким
Коментари Харесай

Ето го Ким. Няма кома!

Както е известно, някогашен консултант на починалия южнокорейски президент Ким Те-чжун даже съобщи във Фейсбук, че съгласно него севернокорейският водач е в кома, само че без да уточни никакво доказателство.

Вчера обаче Ким организира заседание на Политбюрото на Централен комитет на Корейската трудова партия, на което бе взето решение за „ изключителни ограничения за попречване на вреди от тайфуна, от който през интервала 26-27 август може да пострадат всички райони на Корея “ – по-специално за отбрана на реколтата, отбелязва Агенция Франс Прес, като цитира формалната организация на Пхенян КЦТА.

За да бъдат предотвратени човешки жертви и да се понижат вредите, Ким е наредил да се провежда „ осведомителна акция измежду служащите, партийците и тружениците от село “, показва КЦТА.

В. „ Нодон синмун “ разгласява фотоси от съвещанието, на които Ким, облечен в бяло, приказва пред свои доближени. На един от фотосите той, наподобява, пуши цигара.

Редица специалисти омаловажават повтарящите се клюки за здравословното положение на Ким Чен-ун. А южнокорейското разузнаване надалеч не постоянно дава правилни оценки за обстановката на Север, отбелязва Агенция Франс Прес.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР