Както е добре известно даже на трезвениците, различните видове алкохол

...
Както е добре известно даже на трезвениците, различните видове алкохол
Коментари Харесай

11-те най-силни алкохолни напитки в света

Както е добре известно дори на трезвениците, другите типове алкохол освен имат друг усет и мирис, но не са идентични и по опиянението, което провокират. Ето най-силните алкохоли в света!

11. Ром „ Бакарди 151 “ (алкохол 75,5%). Отлежал 8 години, този ром се произвежда от компанията Вacardi Limited в Хамилтън, Бермудските острови. Употребяват го в напълно скромни дози за коктейли въз основата на ром от рода на дайкири и фамозния „ Куба Либре “.
13 истински питиета - какво ли не измислят за пиянство!
Синьо вино или вино от змиорка, ром с накиснати еленови рога, водка със злато – какво ли единствено не пият по света! 1. Синьо вино. В...
Прочети повече
10. Водка Devil Springs (алкохол 80%). Безспорно тази американска водка е една от най-силните в света. Ролята й е да бъде съставна част в дребни дози за коктейли от сок или джинджифил.

9. „ Сънсет Ром “ (84,5% алкохол). Произведен от St. Vincent Distillers LTD и избран като „ доста мощен ром “, той дори носи купата „ най-хубав ром на 2016 година “ на World Rom Awards. Пие се само в коктейли, тъй като чист може да аргументи тежки изгаряния. Произвежда се на остров Сейнт Винсънт.

8. Good ol` Sailor Vodka (алкохол 85%). Тази водка се употребява главно в Швеция и съвсем не е позната на останалия свят. Произвежда се с органично зърно и прясна вода от езерото Ветерн. Служи единствено за подготвяне на коктейли.

7. Водка „ Балкан 176° “ (алкохол 88%). Тройно дестилирана водка от Сърбия. На етикета има 13 предизвестия на разнообразни езици (едно от тях с шрифта на Брайл за невиждащи хора). Водката се прави ръчно и на дребни партиди. Много добра за билкови тинктури.

6. Pincer Shanghai Strength (алкохол 88,88%). Тази водка от Шотландия е основана за продажба в Китай. Числото осем обичайно се счита за най-щастливото измежду китайците - значи водката, съдържаща толкоз осмици, ще носи единствено триумфи. Приготвя се с пшенично зърно и планинска вода, като се прибавят екстракти от бъз и бял бодил.
Най-скъпите алкохолни питиета в света
Сумата, която някои са подготвени да платят не толкоз за самото алкохолно пиво, що се касае за фантастично завършената му бутилка, несъмнено...
Прочети повече
5. Habsburg Gold Label Premium Reserve Absinthe (алкохол 89,9%). Върху етикета е с надпис: „ Без правила ". Това е италиански абсент за коктейли. Пазете надалеч от огън!

4. River Antoine Royale Grenadian Rum (алкохол 90%). Тази напитка от Гренада се прави по остаряла дестилационна техника и съдържа ферментирал сок на захарна тръстика. Това я трансформира в нещо извънредно вкусно. Местните хора я пият разредена с вода. Казват, че е сладка, ароматна и приятна.

3. Уиски Bruichladdich X4 (алкохол 92%). Най-силното едномалцово уиски, създадено посредством способ на четворна филтрация от 17-ти век. Създаването му било част от опитите в завода на Bruichladdich за търсене на нови вкусови нюанси. С него заредили лека кола, която ускорила удивително бързо до 100 км/ч.

2. Everclear (алкохол 95%). Американският Everclear несъмнено е най-силният ликьор на света. През 2015 година обаче е неразрешен във Флорида, Калифорния и още 7 американски щата. Неговото наименование носи и известна рок-група.

1. „ Спиритус Ставски “ (96% алкохол). На върха е тази полска водка - най-силният алкохол на планетата. Знаещи хора съпоставят усета на тази полска прищявка с удар в слънчевия възел, от който човек губи дъха си. Категорично не предлагаме за консумация!
Змийско вино и още 7 извънредно невероятни типове алкохол
Тази алкохолни питиета са в действителност супер странни. Но щом се създават, значи има фенове, които ги пият... 1. Змийско вино. То...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР