Както доста нови изрази, свързани с бума на технологиите, „дигиталната

...
Както доста нови изрази, свързани с бума на технологиите, „дигиталната
Коментари Харесай

Дигитална промяна по поискване на клиента

Както много нови изрази, свързани с взрива на технологиите, „ цифровата промяна “ се възприема като нещо, което ще ни настигне и ще ни направи свои заложници, вместо като развой, който можем да управляваме сами.

Истината е, че тя се случва във всяка сфера на живота ни. Замислете се какъв брой услуги към този момент употребяваме единствено с няколко кликвания на телефона – от поръчката на храна за у дома или такси до офиса, през по-сериозни разплащания, до метода, по който следим триумфа на децата си в учебно заведение.

На бизнес равнище цифровата промяна е не просто въпрос на догонване на потребителските стремежи и нови привички. Ако преди 20 години на един бизнес му трябваше положително ръководство, работливи чиновници и съобразителен счетоводител, през днешния ден средата е доста по-конкурентна, динамична и подвластна от осведомителните и информационни технологии.

И до момента в който множеството огромни компании се цифровизират с бързи темпове, за притежателите и шефовете на дребни и междинни компании тази промяна също е сериозно значима за по-ефективното ръководство на вътрешните процеси, разширението на пазарния им обсег и постигането на по-добри резултати. Защото най-голямото затруднение пред бъдещия триумф на един бизнес в действителност е досегашният му триумф. Ако не се променяме и не внедряваме модерни принадлежности в работата си и фирмената просвета, забавяме и даже блокираме развиването му.

Макар да звучи комплицирано за притежателите на не малко компании, дигитализирането може да се реализира елементарно и дейно с верния сътрудник. Тенденцията е от ден на ден компании да се обръщат за цифрови решения към своите снабдители на мобилна съгласуваност и закрепени услуги – телеком операторите. Всъщност най-големите в света компании в телекомуникационната промишленост се концентрират върху създаването на гъвкави платформи, през които клиентите могат да заявят, платят, задействат и ръководят огромно портфолио от цифрови и облачни услуги.

Чрез тъкмо такава платформа водещият телеком у нас А1 оказва помощ на компании от разнообразни браншове да се приспособяват към цифровата среда, без нужда от огромни първични вложения. През A1 Digital Marketplace бизнес клиентите на компанията имат достъп до огромно портфолио от цифрови артикули и услуги, които могат да заплащат с месечната си фактура към телекома. Освен експертна поддръжка на употребените услуги, компанията обезпечава и самостоятелни съвещания, с цел да може клиентът да получи най-ефективното решение.

От абонамент за офис пакет и професионално приложение за усъвършенстване на бизнес процеси, през интелигентни решения за възстановяване на взаимоотношенията с клиентите и системи за образуване на контакти и задания, до услуги за отбрана на e-mail, Wi-Fi мрежи и създаване на уеб уеб сайтове – това са единствено част от решенията, които А1 Digital Marketplace предлага. Ето въпреки всичко 5 вида услуги, посредством които компанията се нарежда като цифров сътрудник на клиенти, които занапред стартират своята цифрова промяна.



Сред най-търсените артикули през платформата е офис пакетът на Microsoft Office 365. Всички познати приложения в него – Word, PowerPoint, Excel, както и още принадлежности – са разполагаем на клиента когато и да е и на всички крайни устройства посредством разсрочен месечен абонамент. Това улеснява администрирането на бизнеса без потребността от първична инвестиция, нужна за лицензиран офис пакет.

Zoho CRM е в помощ на всички, които желаят да подобрят работата си с клиенти, като усъвършенстват продажбите и наблюдават своята работливост. Софтуерът е предопределен да притегля, задържа и задоволява клиентите, помагайки на предприятията да подписват повече покупко-продажби по по-интелигентен метод.

Много търсени от клиентите на телекома са и решенията от продуктовата гама на софтуера за сигурност IKARUS. Те обезпечават на компютрите и на онлайн кореспонденцията в офиса отбрана от вируси и спам с една от най-високите степени на засичане на зловредно наличие. С помощта на IKARUS wifi.security пък притежателите на бизнес могат да управляват достъпа до Wi-Fi мрежата си.

Услугата Web Presence е друго гъвкаво решение за бизнеса, предлагащо на клиентите на А1 инструмент сами да настройват, ръководят и усъвършенстват своето онлайн наличие, създавайки уеб страница единствено с няколко клика.

Наред с предлагането на решения от вида програмен продукт като услуга през своята платформа, А1 дава опция на клиентите да усъвършенстват разноските си за IT съоръжение, като разположат своите сървъри в един от професионалните дейта центрове на компанията. Така бизнесът икономисва от поддръжка на сървъри в настрана помещение, изискващо точно изстудяване и мощно електрозахранване от два разнообразни по вид източника. В допълнение е още по-гъвкавата облачна услуга Smart Server – тя дава опция на компаниите да наемат избран потенциал от виртуализирана сървърна платформа, спестявайки от инвестицията в скъпо струващ хардуер и комплицирано лицензиране на съставените елементи на сървъра. Предимство е опцията клиентът когато и да е да прибавя или отстранява сървърни запаси според самостоятелните си потребности и динамичността, с която бизнесът му се развива.

Като услуга с месечен абонамент, без нужда от разноски за сървърни лицензи и инфраструктура, се предлага и консолидираното на професионалното облачно решение SAP Business One. То е уместно за дребни и междинни компании, които имат потребност да подобрят успеваемостта на своите бизнес процеси. Системата ръководи основни функционалности като финанси, доставяне, складови наличия, логистика и други и дава доклади и разбори в действително време, в това число през мобилно приложение.

Това са единствено дребна част от решенията, с които А1 построява здрави партньорства със своите бизнес клиенти в региона на цифровата промяна. Екипът зад платформата непрестанно натрупва и проучва данни за потребностите на бизнеса, с цел да предлага от ден на ден артикули, които биха съдействали за развиването, усъвършенстването на процеси или чисто имиджовото показване на компаниите у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР