Както Бнюз първи писа, въпросът с доходите на Антон Хекимян

...
Както Бнюз първи писа, въпросът с доходите на Антон Хекимян
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕТО НА БАРЕКОВ ПОТВЪРДЕНО: Антон Хекимян с луксозен апартамент за 100 000 евро в ТОП локация в столицата!

Както Бнюз първи писа, въпросът с приходите на Антон Хекимян и материалните му придобивки, приказват за съществени връзки с олигархични кръгове. Новината за жилището за 100 000 евро бе разкрита от евродепутата Николай Бареков, която по-късно беше тествана.

Водещият на утринния блок на bTV е направил покупката на 12 декември 2016 година като самобитен коледен подарък предходната година - купил апартамент за над 100 000 евро. „ Таблоид” оповестява, че е ревизирал в имотния указател и открил, че информацията е изцяло вярна.

Жилището се намира в елитния столичен квартал „ Бъкстон”. Апартаментът е много необятен като за ерген – 110 квадрата. Антон се е нанесъл в парцела си напролет, защото известно време там течали упорити ремонтни действия. Според осведомени, цената на жилището е най-малко 100 000 евро, в случай че не и повече.

В момента в квартала цената на 1 квадратен метър се движи в порядъка на 1200-1300 евро /за новото строителство дори надвишава 1500 евро/, което значи, че действителната сума, за която е платен домът на Хекимян, е към 130 000 евро. Според осведомени е допустимо жилището да е купено от банка или посредством съдия-изпълнител, които постоянно вадят на пазара парцели на банкрутирали притежатели.

Колегите на журналиста от bTV останаха много озадачени от разкритието, защото Антон даже не загатнал за новата си облага. До този миг Хекимян живеел на квартира, за която плащал 700 лв. месечно. Много от сътрудниците му считали, че той продължава да я населява.

„ Много ме зарадваха триумфите на Антон Хекимян на имотния пазар, само че ме натъжиха, тъй като другояче моят другар и правоприемник в ефира на Би Ти Ви е не запомнил да ме почерпи за придобивката. Сякаш е не запомнил кои двама негови другари помолиха господин Красимир Гергов да го конфигурира на мекия стол в студиото. Все отново желая да поздравя остарелия си трудолюбив сътрудник (известен в предишното като Малкия Бареков) с чудесната му облага от предходната година. Колко млади и работливи българи на твоите години, Антоне, могат да си разрешат 110 квадрата в окапалата ни държавичка, и то в прелестния столичен квартал „ Бъкстон”? Квартал с прелестна панорама към полите на Витоша, а единствено на минути от центъра по китните булеварди на госпожа Фандъкова. За ерген с 3 години стаж като водещ на утринен блок с невисок рейтинг коледният подарък е повече от (не)заслужен и разточителен. И не се крий, а почерпи за парцела, с цел да е на шанс. Бедни, небогати, Тони, за какво не си остана заловен на хорото в ледената река на Калофер, там сред мъжете, най-малко ти приличаше с микрофон в ръка”,отбеляза Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР