Както БЛИЦ съобщи, в разградското село Брестовене баба завърза внучето

...
Както БЛИЦ съобщи, в разградското село Брестовене баба завърза внучето
Коментари Харесай

Бабата, завързала с кабел за бетонен стълб внучето си, проговори за инцидента

Както БЛИЦ заяви, в разградското село Брестовене баба завърза внучето си до момента в който бере плодове. Детето е освободено след подаден сигнал на незабавния номер 112.  3-годишното момче през днешния ден беше под грижите на майка си и обществени чиновници от Кубрат, оповестява bTV.

Вчера, бабата на момчето, която го гледала през лятото, го завързала с кабел за бетонен дирек в овощна градина. Докато беряла сливи, старата жена прибягнала до тази мярка, тъй като по думите й - внучето не слушало.

„ Сега скърбя дето съм го вързала, но тогава го виках да пристигна при мен, пък той искаше да излезе при децата да играе, а нямаше никой”, разяснява бабата Иванка Донева. По думите й не желала той да излиза самичък на улицата.

След подаден от съседи сигнал на мястото идват екипи на полицията и обществените, детето е освободено. То не е потърпевшо и няма пострадвания. От през днешния ден към този момент е с майка си, която живее във Варна.

Майката Цветомира посочи, че детето не е било удряно. „ Говорих с него - сподели, че нито го е удряла, нито го е била, стоял си е спокоен, не е плачел, това е било в границите на десетина минути”, сподели тя.

„ Консултирали сме майката за правата и отговорностите на родителите по Семейния кодекс, наказателния и закона за протекция на детето”, добави Мурадие Хадиб, шеф отдел " Закрила на детето " в Кубрат.

Предстои съвещания да се извършат и с бабата на момчето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР