Какъв е един от най-големите страхове на жените? Никой не

...
Какъв е един от най-големите страхове на жените? Никой не
Коментари Харесай

Best seller: Чантата с наръчник за грабеж

Какъв е един от най-големите страхове на дамите? Никой не знае, само че сигурно да не ги ограбят поради обичаната им чанта е един от тях.

Иронично, от Off White основават модел чанта, който приканва тъкмо към това.

Чантата съставлява бяла основа, върху която като с черен маркер ръчно е изписано управление по отношение на това какво наличие носим и по какъв начин да я отворим.

Стрелка от катарамата води до надпис: „ Завърти, с цел да отвориш “, а в случай че се чудите какво има в чантата, можете да погледнете долния надпис, който гласи: „ Вътре има пари “.

Тенденцията за брандиране на лога и монограми на стилните къщи като че е иронизирана с надпис: „ Лого “, където се допуска, че би трябвало да бъде сложено то.

Моделът много прилича схема на това по какъв начин вероятно бихме основали един модел чанта и точно в това е творчеството на дизайнерите.

Цялото това наслаждение коства 988 евро, против които получавате същински дизайнерски шедьовър, напоен с извънредно възприятие за комизъм.

Ако наклонността е тъкмо за вас и желаете допустимо най-скоро да поставите буквите си върху парещ фешън аксесоар или просто да се сдобиете с дръзка чанта, с която да притегляте всички погледи – вземете ги с А1 Кредитна карта. Как? Вижте повече тук.

Източник: tialoto
Снимка: Off White
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР