Как започна връзката между Тейлър Суифт и Травис Келс с гривна за приятелство

...
Феновете на Тейлър Суифт носят и разменят персонализирани гривни за
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт носят и разменят персонализирани гривни за приятелство, обикновено включващи имената на нейните песни и албуми, по време на американската част от нейното турне „Eras“. Така че, когато Суифт игра на стадион Ароухед през юли, тайт ендът на Канзас Сити Чийфс Травис Келс каза, че е направил игра за Суифт, като се е опитал да й даде гривна за приятелство с телефонния си номер.

„Бях разочарован, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да запази гласа си за 44-те песни, които пее“, каза той на брат си през юли в подкаста им „New Heights with Jason and Travis Kelce“.

Бързо напред към мача в неделя между Chiefs и Chicago Bears, когато Суифт беше видян да аплодира Kelce в семейния си апартамент, облечен в червено-бяло екипно яке, до майката на Kelce, Donna.

Проявата на подкрепа от страна на Суифт идва след седмици на спекулации – от различни телевизионни оператори на NFL и по-голямата част от Swifties – че тя и Kelce се срещат. Въпреки че двамата не са потвърдили публично никаква романтична връзка, Kelce каза в интервю за ESPN миналата седмица, че намира фокуса върху Суифт и него за „смешен“.

Традицията за размяна на гривни за приятелство на концертите й е вдъхновена от текста на песента й „You're on Your Own, Kid“ от последния й албум „Midnights“. Суифт пее за правенето на гривни за приятелство като начин за свързване с другите чрез споделено изживяване: „Защото имаше обърнати страници с изгорените мостове / Всичко, което губите, е стъпка, която предприемате / Така че направете гривните за приятелство, вземете момента и го вкусете / Нямаш причина да се страхуваш.”

Тейлър Суифт реагира, докато седи до Дона Келс, гледайки мача Канзас Сити Чийфс срещу Чикаго Беърс през първото полувреме на GEHA Field на стадион Ароухед на 24 септември в Канзас Сити, Мисури. Тейлър Суифт реагира, докато седи до Дона Келс, гледайки мача между Канзас Сити Чийфс и Чикаго Беърс през първото полувреме на GEHA Field на стадион Ароухед на 24 септември в Канзас Сити, Мисури. Дени Медли-USA Today Sports/Ройтерс

По време на турнето фенове и знаменитости, включително Дженифър Гарнър, Джиджи Хадид, Дженифър Лорънс, Никол Кидман и Кийт Ърбан, позираха за снимки с десетки гривни на ръцете си. В резултат на това някои собственици на магазини на Etsy, които се фокусират върху производството на гривни за приятелство, са донесли хиляди долари.

Джейми Томпкинс, например, работи на пълен работен ден като мениджър на събития в Оклахома Сити, Оклахома, но каза, че е останала будна доста след полунощ, за да работи по правенето на гривни за приятелство за посетителите на концерта на Тейлър Суифт. 46-годишната майка каза, че е продала над 5000 тематични гривни за приятелство на Тейлър Суифт в своя магазин Etsy през лятото, което е донесло около 16 000 долара от продажби. „Имаше седмици, в които правенето на гривни се плащаше повече от работата ми на пълен работен ден“, каза Томпкинс пред CNN.

Томпкинс, която планира да направи повече за международните концертни дати на Суифт, каза, че е получила идеята да ги продаде в своя магазин, Pigtails и Pixidust, след като останала с десетки гривни, които не успяла да раздаде на концерта на Тейлър Суифт в Арлингтън, Тексас, по-рано тази година. Дъщеря й предложи да ги изброи в своя магазин Etsy, който обикновено продава панделки и ленти за глава за бебета и малки деца.

„Турнето Eras направи моя бизнес“, каза Томпкинс, който продава пакет от 5 за 15 долара. „Имах много минимални продажби, преди гривните за приятелство на Тейлър Суифт да станат тенденция.“

Сега тя спестява приходите си, за да напусне работата си и да се съсредоточи върху управлението на магазина си в Etsy на пълен работен ден. „Ще продължа да ги правя, докато хората ги искат.“

Фен показва гривна с името на американската суперзвезда Тейлър Суифт преди представянето й на Foro Sol в Мексико Сити на 24 август 2023 г. Фен показва гривна с името на американската суперзвезда Тейлър Суифт преди представянето й на Foro Sol в Мексико Сити на 24 август 2023 г. Родриго Оропеза/AFP/Getty Images

За Ейми Папсън обаче продажбата на гривни за приятелство на Тейлър Суифт е част от необходимостта. Папсън използва средствата от новия си магазин в Etsy, SunshineyBracelets, за да помогне за изплащането на заем от $5500, взет за плащане на четири билета за шоуто на Суифт в Нашвил. Подобно на другите собственици на магазини в Etsy, тя пусна остатъчните си гривни за приятелство онлайн и спечели около $1800 досега. Папсън също планира да направи повече за международните си изяви.

„Все още имаме много начини да извървим парите си обратно“, каза Папсън, която добави, че отиването в Нешвил е мечта за нея и децата ѝ. „Слагам челник през нощта, слушам музика на Тейлър Суифт и мога да правя гривни почти осем часа без прекъсване. Не планирам да спирам скоро.“

Али Розенблум от CNN допринесе за този доклад

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР