„Как така г-н Федотов, сътрудник на Главно разузнавателно управление, за

...
„Как така г-н Федотов, сътрудник на Главно разузнавателно управление, за
Коментари Харесай

Племенницата на Скрипал: Не изключвам Федотов да е свързан със случая Гебрев

„ Как по този начин господин Федотов, помощник на Главно разследващо ръководство, за което всички са знаели, е попаднал на територията ви? Аз да вземем за пример съм идвала у вас, взимаха ми отпечатъци, сканираха ми очите. В България идват доста руснаци, опциите за отравяне и у вас, и в Tурция са огромни”, разяснява племенницата на Скрипал - Виктория, пред бТВ.
Според нея от английска страна говоренето не почива на обстоятелства, като тя даде образец с информации, че братовчедка ѝ е родила – въпреки през последните месеци да е била най-вече в болница след офанзивата. Семейството към момента няма връзка с оживелите след отравянето Сергей и Юлия.
Британско издание обвърза случаите на Острова и у нас, а през днешния ден тематиката стана мотив и за среща с присъединяване на премиера, основния прокурор и английския дипломат.
Обвинител №1 Сотир Цацаров разгласи през днешния ден, че единият от тримата чиновници на съветските специфични служби, които английските управляващи смятат за забъркани в тази ситуация „ Скрипал”, е влизал в България 3 пъти.
По същото време Цветан Цветанов съобщи, че ще бъдат изслушани всички, свързани с този случай.
Това ще стане в сряда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР