Как ще се казва Македония, дали гърците ще приемат това

...
Как ще се казва Македония, дали гърците ще приемат това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Щеше да е предателство да приема Георге Иванов

Как ще се споделя Македония, дали гърците ще одобряват това име, е работа на гръцкия и македонския народ. Ако не се придвижи този въпрос, аз освен не съм оптимист, ставам цялостен черноглед за развиването на Балканите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинг на летище София.

Щеше да е изменничество след срещата през вчерашния ден от 120 секунди сред Зоран Заев и Георге Иванов, нямаше да е почтено аз през днешния ден да го посрещам с почести и фанфари в София, изясни Борисов.

Какъв разговор през днешния ден да проведа през днешния ден? Какво да му кажа – доста хубаво си направил, попита министър председателят. Нека да преспим, да го обмислим отново, прикани той.

Положихме такива старания да подпишем контракта за добросъседство. Вродената ми невзискателност ми пречи да посоча, че генерации политици преди мен не го направиха, посочи министър председателят.

Иванов беше посетител на Румен Радев, той нямаше по какъв начин да не го одобри. Аз демонстрирам своето отношение към моите сътрудници Заев и Ципрас – политически опоненти-социалисти, само че смели и виновни, добави Борисов.

Президентът единствено това прави – да ме подлага на критика, няма да се въвеждам в тази тематика, добави той.



Очаквайте детайлности!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР