Как няма да не те пазим, г-жо Нинова, ние те

...
Как няма да не те пазим, г-жо Нинова, ние те
Коментари Харесай

Гърневски към Нинова: Ще те пазим като рохко яйце да убиеш пиявицата Българската социалистическа мафия

Как няма да не те пазим, г-жо Нинова, ние те пазим като рохко яйце. Само ти си тази, която доста бързо най-сетне ще ликвидира тази пиявица, впита в тялото на българския народ, наречена Българска социалистическа мафия. 

С тези думи депутатът от групата на ГЕРБ Спас Гърневски се обърна към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в петъчната декларация на ГЕРБ. 

Той също упрекна Българска социалистическа партия в подбуждането на народа към митинг с обещания за " подправена визия " и изрецитира своя версия на стихотворението на Христо Смирненски " Червените ескадрони ", в което прикани представителите на Българска социалистическа партия да се върнат в Кремъл. Според него България е обществена страна, защото президентът и депутатите от Българска социалистическа партия не правят нищо, а взимат заплата.

" Каква е тази обществена страна, от кое място тези пари? Президентът нищо не работи, никакви отговорности няма, през целия ден работата му е да подлага на критика тези, които се мъчат да оправят фурия на народа, 11 хиляди лв. заплата. И толкоз огромни заплати, че към този момент объркаха посоките и взеха да стопират в насрещното придвижване, да са по-близо до магазините за нови рокли ", добави той.

Неговата декларация бе отговор на декларацията на представителя на ПГ на Българска социалистическа партия Елена Йончева. В нея тя съобщи, че от партията ще провеждат петиция за провеждането на самостоятелна инспекция на пътната настилка на автомагистралите в лицензирана европейска лаборатория. Целта е да се откри дали в реалност има пропуски в качеството на получения краен артикул.

" Искаме Европейската комисия и ОЛАФ да създадат самостоятелна експертиза на секторите от автомагистралите " Тракия ", " Хемус ", " Струма ", " Марица ", построени през последните 5 години със средства на Европейски Съюз ", разгласи представителят на ПГ на Българска социалистическа партия Елена Йончева в парламента днес.

По думите ѝ от партията на социалистите към този момент са внесли искане за такава експертиза в Агенция " Пътна инфраструктура ", само че отговор към момента няма.

" Фактът, че има толкоз огромен отпор за самостоятелна инспекция приказва за боязън от констатиране на нередности. Проверката не оронва престижа на българските строители. Независимата експертиза оказва помощ на строителите, принудени да работят в конюнктура, при която се установяват редица нередности по цялата верига на капиталовия развой “, добави тя.

Йончева акцентира, че некачествените пътища съставляват директна заплаха за българските жители и прикани всички българи, които упорстват за самостоятелна експертиза, да подпишат.

" Ако не желаят да чуят нашия глас, се надяваме гласът на българския народ да бъде чут ", прикани Йончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР