Как един и същи пръстен може да показва различно нещо

...
Как един и същи пръстен може да показва различно нещо
Коментари Харесай

Разгадайте себе си и другите! Само вижте на кой пръст има пръстен и...

Как един и същи пръстен може да демонстрира друго нещо за характера на човек или да въздейства друго върху него самия? Това може да ни го подскаже пръстът, на който съответния човек носи пръстена си.

Да, има значение навръх кой пръст ще изберем да го сложим. Размерът на обичания ни пръстен също има значение.

Колкото по-масивен е той, толкоз по-ясна е проявата на признака на съответния пръст. А ето и какво ни предлагат експертите в региона на астрологията, логиката на психиката и хиромантията за това на кой пръст да носим пръстените си:

Ако човек е по-агресивен, по-избухлив и избухлив, то се предлага да носи пръстен на палеца. Според учените в региона на хиромантията, носенето на пръстен на палеца усмирява експанзията и прави връзките по-спокойни и хармонични.

За хората, които са по-срамежливи и неуверени е целесъобразно да носят пръстен на показалеца си. Когато пръстенът е подложен на този пръст, човек покачва самооценката си, покачва вярата в личните си сили. Освен това се счита, че носи триумф и благоденствие.

На междинния пръст се предлага да се носи унаследен пръстен. Вярва се, че в случай че там носим пръстена си той ни оказва помощ да вървим по-смело напред, да се противопоставим и да се спаряваме сполучливо с неволите. На междинния пръст е добре да поставят пръстена си хора, на които не им върви и имат известни компликации по пътя си.

Най-важният пръст може би е безименния. Обикновено там носят пръстените си хора, които саестети, ценители на хубостта и лукса. Смята се, че в случай че поставите пръстена си точно там, той ще ви донесе благосъстояние и популярност. Освен това знаем, че там се носят както годежните пръстени, по този начин и брачните халки. Това е по този начин, тъй като се счита, че носенето на пръстен върху този пръст спомага за укрепването на фамилията и на сплотеността сред хората.

А най-малкия пръст на ръката ни - кутрето, покровителства дипломатите, предприемачите, лекарите, политиците и ораторите. На тези, които имат потребност от помощ в някоя от тези области, или за развиване на аналитична мисъл, или еластичност на мозъка, се предлага да носят пръстен на кутрето си.

Някои хора евентуално се възползват от тези рекомендации на експертите. Но не е значимо да се съобразяваме с тях, а да оставим вътрешния глас в нас да заприказва.

Може би ние сами подсъзнателно избираме навръх кой пръст да сложим пръстена си. И въпреки всичко, значимото е да ни харесва и подхожда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР