Как да влизат в сградите на Народното събрание - със

...
Как да влизат в сградите на Народното събрание - със
Коментари Харесай

Как депутати, за които ваксините са „експериментална течност“, се оказаха имунизирани?

Как да влизат в постройките на Народното събрание - със или без зелен документ? В петък дебатът задържа на работа народните представители цели 6 часа.

От най-новата и най-малка партия в Народното събрание „ Възраждане “ поредно приказват против „ насилствената имунизация “ и срещу имунизациите против Коронавирус:

„ Позицията ни е ясна и безапелационна: не на тази имунизация, не на тази ваксина “, сподели водачът Костадин Костадинов във „ Facebook “ през март 2021 година

В деня, в който народните представители поставиха клетва, „ Възраждане “ заявява идеята си и от парламентарната естрада:

„ Няма да поносим ограничавания, маски, дискриминация, насилствена или наложителна имунизация с пробни вещества и ще желаеме премахването им допустимо най-скоро “.

В първия работен ден за депутатите от новата година зам.-председателят на Народното събрание Цончо Ганев от „ Възраждане “ съобщи, че въвеждането на зелен документ за достъп в Народното събрание има за цел да спре него и сътрудниците му да вървят на работа.

„ Истината е, че се пробват да лимитират достъпа на „ Възраждане “ до Народното събрание, тъй като ние тук работим. Не сме на пазар “, съобщи той.

Два дни по-късно Народното събрание разисква въвеждането на зеления документ за достъп в постройката на Народното събрание. Проверката на bTV демонстрира, че 1/3 от депутатите на „ Възраждане “ не просто имат зелен документ, а са ваксинирани…

„ Аз чух, че ще бъде това офанзива против депутатите от „ Възраждане “. Ваш сътрудник по bTV го сподели, че ще ограничи достъпа до Народно събрание на депутатите от Възраждане. – тъй като ние няма да си купим документи, както са създали огромна част от сътрудниците в Народно събрание, които споделят, че са си купили документи – това се чува и вие го знаете също. Разбира се, когато камерите са изключени. Ние ще държим твърдо и ще отстояваме правата, които са права на целия български народ или най-малко на хората, които нямат предпочитание да се имунизират или да се сертифицират “, споделя Николай Дренчев, секретар на ПК „ Възраждане “.

На фона на посланията на партията против имунизациите и зеления документ, водачът на „ Възраждане “ не дава отговор на въпроса има ли имунизирани депутати в групата му:

„ Вижте, аз не запитвам депутатите си дали са имунизирани, нито дали са изрязали ноктите си - това е въпрос на грижа за персоналното здраве и персоналната хигиена. Има такива, които са преболедували, аз самият нямам зелен документ “, изясни Костадинов.

„ Ваксините научно почтено и честно не дават отговор на определението за ваксина. В момента приказваме за един колосален социално-инженерен опит, в който здравето на народа е заложено на картата на една социално-инженерна геополитическа игра. Това е моето мнение, само че и на групата. Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам. За всички ваксини, които са създадени в последното десетилетие и не са минали дълъг развой на преправка, не бих предложил на никого да си поставя. Но това, отново споделям, е негово персонално решение. Ако вие казвате, че в никакъв случай до края на живота си не бихте си поставили ваксина “, споделя Дренчев.

Ако казвате, че и „ Янсен “ е такава ваксина, а самият вие имате документ, в който написа, че на 19 август сте си сложили ваксина „ Янсен “, какво значи това?

Това значи, че мога да предпочитам за себе си и не мога да предлагам никому безстопанствен избор.

Сега можем ли да уточним – имунизиран ли сте, или в никакъв случай в живота си не бихте си поставили такава течност?

Както ви споделих към този момент и ви дублирам повторно, персоналният ми здравен статус не е нещо, което бих обсъждал по малкия екран, даже с публицист от bTV.

Секретарят на парламентарната група на „ Възраждане “ Николай Дренчев е имунизиран. И откакто си е сложил имунизацията обаче, той продължава обществено да приказва против имунизациите.

На въпрос към Иво Русчев дали има зелен документ той споделя, че има. По думите му битката сега не била за имунизирани и неимунизирани, а за правата на хората.

Стоян Таслаков също е имунизиран, което удостоверява пред камерата на bTV: „ Не съм се съобразявал с позицията на партията, това си е моя персонална позиция. Във „ Възраждане “ имаме разнообразни хора с разнообразни визии “.

Въпреки че във „ Възраждане “ има депутати със документи, партията провежда митинг през идната седмица - против зелените документи.

„ Протестът ни е против зеления документ, а не против имунизацията “, прецизират те.

В групата има и четвърти имунизиран. Той е доведен за изявление от другите имунизирани и ПР-а на партията Йовка Димитрова. Доведеният народен представител Даниел Петров разкрива елементи към избора си да се имунизира: „ Просто взех решение да се имунизирам с „ Янсен “. Това беше персонален избор “. Парадоксът е, че той обаче е склонен с водача на партия „ Възраждане “, който споделя, че имунизациите са пробна течност.

Всички имунизирани депутати от групата на „ Възраждане “ настояват, че имат зелен документ, само че не го употребяват, тъй като бил дискриминационен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР