Как да се случи да ми налагат на мен? Аз

...
Как да се случи да ми налагат на мен? Аз
Коментари Харесай

Дерменджиев: Ако се поддавах да ми налагат играчи, още щях да съм в ”Лудогорец”

Как да се случи да ми постановат на мен? Аз би трябвало да храча на имиджа, на името си и някой да ми каже за някой състезател: ”този би трябвало да играе или другия би трябвало да играе ”. Ако се поддавах на нещо такова, до момента щях да бъда треньор на ”Лудогорец ”.
Така селекционерът на националния тим Георги Дерменджиев разяснява пред bTV дали му е налагано да пуска избрани футболисти в мачовете.
 Финландия реализира историческа първа победа против България Финландия реализира историческа първа победа против България
Мъката за българския народен тим няма край. Отборът ни загуби с 2:0 от Финландия в трети мач от груповата фаза на Лигата на наци...
За шест дни " лъвовете " позволиха 3 загуби, първата от които във следващата година.
" апочна Дерменджиев
" Футболът към този момент е доста сериозна просвета. За да се направи една подготовка са нужни доста сложни познания, а ние изоставаме. За последните 15 години какъв брой играчи продадохме в " Барселона ", " Байерн " Мюнхен, " Щутгарт "? Трябва да знаем каква е действителността. "
" Знам какви са опциите на играчите и те дават съвсем максимума от себе си. Тези играчи, които следим с екипа си, са по-различни (от предишните). По-осъзнати си. Опитваме да сътворяваме колектив, само че би трябвало да се съобразяваме и с моментното положение на българския футбол ", сподели още Дерменджиев.
 България се елементарни с очакванията си за Евро 2020 след загуба от Унгария България се елементарни с очакванията си за Евро 2020 след загуба от Унгария
Националният тим на България няма да взе участие на Европейското състезание по футбол идващото лято, откакто загуби полуфиналния плей...
На въпрос дали ще продължи да бъде народен селекционер, той отговори по този начин: " Договорът ми е явен, известно е докога е. Колко треньори минаха преди мен? И какво се е получило? " .
Селекционерът на България разяснява и идния Конгрес на БФС на 11 декември: " Притеснява ме действителността. Излизането от това положение е мъчно и би трябвало доста работа. Ние от доста време единствено приказваме. Хората, които го разясняват даже нямат нужните познания да го създадат. Трудно е да се каже кой би трябвало да ръководи българския футбол. Не мога да кажа кой по какъв начин се е справял като началник на БФС. Знам, че не би трябвало да се вършат взаимни отстъпки ".
Какво би трябвало да бъде отношението към футбола ни съгласно Дерменджиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР