Как да разнообрази ежедневието пред компютрите на колегите си и

...
Как да разнообрази ежедневието пред компютрите на колегите си и
Коментари Харесай

Мениджър „Щастие” се грижи за доброто настроение на служителите в офиса

Как да разнообрази всекидневието пред компютрите на сътрудниците си и да сплоти екипа – това е главната задача пред 24-годишната Калина Енева, която стана първият у нас управител „ Щастие”.

Тези дни Калина се грижи за подготовката за коледното празненство, украсата, за разнообразни празнични мероприятия и радостното въодушевление.

„ Аз имам намерение да направя повече събития, които да са за всички нас, повече обичаи да си изградим като един огромен екип, нещата, които вършим дружно да ни сплотяват и да ни вършат по-задружни”, съобщи Калина.

„ Очакванията са да е постоянно измежду хората с отворени очи и уши, с оферти, брейнсторминг, с призоваване на чиновниците сами да дават хрумвания и начинания за това по какъв начин да подобрим тяхната среда и тяхното благополучие в компанията”, разясни оперативният управител на компанията Ваня Кирилова.

--> От 3 години Калина работи в рекламна организация, обслужваща уеб страници на американския пазар. Именно от Съединените щати компанията черпи опита за основаване на позицията управител „ Щастие” и за нови подходи в ръководството на колектива.

„ Прекарваме една трета от деня си на работното място. Ако идваш на работа с усмивка и си благополучен, денят ти ще е по-хубав, ще си по-продуктивен, средата ще е приветлива и хората ще идват в офиса с желание”, споделя Александър Колов, управител „ Човешки ресурси”.

Чувството за персонално благополучие и ведрата конюнктура в офиса са значими и за чиновниците.

„ Когато си по-спокоен на работа, процесът върви по-добре, по-малко неточности се позволяват и се усъвършенства самата работа”, уверен е Дилян Илиев, оптимизатор на уеб страници.

„ Точно тъй като сме млад колектив, за нас е значимо всекидневието ни да е разнообразно, защото сме през целия ден в офиса и по този метод и ние се усещаме разтоварени”, счита и Дорина Илиева, която се занимава с подбора на личен състав.

В зоната за почивки всекидневно се разтоварят с леки игри. А Калина акцентира, че щастливите хора са доста по-добре правят работата си.

Новата служба ще се заема на ротационен принцип – два пъти в годината екипът ще избира нов сътрудник, който се грижи за позитивното въодушевление в офиса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР