Как да разберем, че точно този партньор е правилен за

...
Как да разберем, че точно този партньор е правилен за
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Се Случва Днес С Бременната Наталия Кобилкина! Феновете Са Изумени

„ Как да разберем, че тъкмо този сътрудник е верен за нас? Първо, че с него ние можем да запазим своята автеничност и да бъдем на 100% себе си без да играем маски и функции и даваме това право и на другия.

Второ, дружно ние ставаме повече от колкото сме по отделност – ние имаме синергия и преоткриваме своите качества по нов метод посредством другия.

Трето, колегата ни оказва помощ да осъзнаем нашите контузии и да станем по-добри в сравнение с сме били при започване на връзка, написа Разкрития.

Четвърто, любовта е нещо доста красиво и мощно и от там ние се усещаме красиви и щастливи.

Ако още не можеш да откриеш своя обичан – разбери каква контузии ти пречи за това на 21 март с Лиз Бурбо. Когато излекуващ контузията – връзка отива на другото равнище “, твърди Наталия Кобилкина. И не пропуща да посочи „ същината на казуса “:

„ Един от най-мощните човешки опиати – това е предпочитание да страдаме! Ние склони да се влюбваме в сътрудници, които не ни избират. Ние не желаеме тези, които са подобаващи и даваши.

Повече известни книги и филми за нещастна обич: ромео и джулиета като образец. Ако пуснем песни същата история: you break my heart…

Когато върша терапия и предлагам да се откажем от премеждия хората стартират да се борят като луди и не пускат!

Те подготвени да страдат отново и отново – тъй като това е познато и ясно. Щастие е избор и работа в тази посока и това е допустимо, само че изисква терапия “, отбелязва Кобилкина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР