Как да отслабнем с 30-дневна програма – искате да се

...
Как да отслабнем с 30-дневна програма – искате да се
Коментари Харесай

Как да отслабнем с 30-дневна програма – ден по ден

Как да отслабнем с 30-дневна стратегия – желаете да се чувствате по-добре от всеки път в тялото си? Нашето 30-дневно предизвикателство за намаляване може да ви помогне да стигнете до такава степен. Следвайте нашия календар с провокации за намаляване, който включва седем от най-хубавите извършения за изгаряне на мазнини и гледайте по какъв начин треньорката и фитнес сензацията в Instagram Анна Виктория показва по какъв начин да усъвършенствате тези подобаващи придвижвания.

Кой по-добре да ви подтикне да достигнете цялостния си капацитет от основателя на The Fit Body Guides ? Ще повтаряте всяко упражнение ежеседмично, като добавяте повече повторения с течение на времето. Комбинирайте тези извършения с нашите препоръки за здравословно хранене, които ви провокират да вършиме дребни промени през целия месец. Ще почувствате сериозна разлика, когато изтекат тези четири седмици. Да, безусловно можете да отслабнете за 30 дни.

За най-хубав резултат от това предизвикателство за намаляване, не можете да имате едното (упражненията) без другото (здравословната диета). Така че, с цел да видите пълноценният триумф, изпълнете фитнес провокациите по едно и също време с нашите препоръки, с цел да приведете диетата си в топ форма.

Упражнение за намаляване: Plyo лицева опора

Започнете от пода в поза планк. Изтласкайте се с дланите нагоре, с цел да експлодирате тялото от пода (краката остават на място), като пляскате с ръце, в случай че е допустимо. Приземявате ръцете в изходна позиция с меки лакти. Повторете цялото упражнение.

Упражнение за намаляване: Спринт на място с високи колене

Бягайте на място, вдигайки коленете си към гърдите и пламенно изпомпвайки свитите ръце.

Упражнение за намаляване: Напади като скейтър

Стоейки, скочете с десния крайник надясно, огъвайки левия крайник, кръстосвайки го зад десния, като се огънат на 90 градуса (дръжте дупето допустимо най-ниско). Протегнете лявата ръка през тялото, с цел да докоснете пода пред пръстите на десния крайник (за да се улесните, докоснете десния пищял или просто протегнете надясно). Превключете наопаки и повторете. Продължете бързо да редувате страните.

Упражнение за намаляване: скокове с периодично повтаряне на краката

Стоейки изправени, пристъпете напред с ляв крайник, огъвайки коленете на 90 градуса. Скочете допустимо най-високо, вдигайки ръцете над главата и сменяйки краката във въздуха. Приземете се с ръце в профил и десен крайник напред, незабавно сгънете колене. Продължете бързо да редувате страните.

Упражнение за намаляване: пилатес тийзър

Легнете по тил на пода със свити колене над бедрата и изпънати нагоре ръце с длани една към друга, с цел да започнете. Вдигнете горната част на тялото нагоре и изпънете краката, до момента в който седнете, като тялото образува V форма с ръце, успоредни на краката. Направете пауза, по-късно постепенно спуснете горната част на тялото назад надолу, като държите краката във въздуха. Когато раменете ви доближат постелката, върнете се в изходна позиция. Повторете. Продължете постепенно.

Упражнение за намаляване: клек вид “Squat Jack ”

Стоейки, паднете в клек, изпънете юмруци пред гърдите със свити настрана лакти. Скочете с разтворени крайници, изправяйки краката и размахвайки ръцете встрани и нагоре, с цел да се срещнат над главата. Продължете бързо.

Упражнение за намаляване: Бърпи

От изправено състояние, клекнете и сложете длани на пода. Скочете с крайници назад към поза планк (дръжте корема стегнат), по-късно спуснете гърдите и бедрата към пода. Изтласкайте се нагоре, с цел да извършите планк, по-късно скочете с крайници към ръцете. И най-после, скочете допустимо най-високо (уверете се, че краката са под раменете, преди да стартирате), пляскайки с ръце от горната страна. Продължете бързо.

30-ДНЕВНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ОТСЛАБЯВАНЕ

Ден 1 – 10 спринта с високо коляно + не се винете

Невъзможността за загубата на тегло не е виновност или позор. Така че неотложно отхвърлете тези усеща. Не оказвайте прекомерно огромен напън върху себе си – това единствено прави нещата по-трудни.

Ден 2 – 10 скокa с периодично повтаряне на краката + задаване на S.M.A.R.T цели

Поставянето на цели е от решаващо значение за всяко достижение. Но когато става въпрос за загуба на тегло за 30 дни, вие желаете да се концентрирайте върху слагането на огромни цели, а точно съответни , измерими , постижими , фокусирани върху резултатите и основани на времето . Направете лист с цели за намаляване.

Ден 3 – 10 клекa вид “Squat Jack ” + изхвърляне на добавената захар

Захарта се крие на нищо неподозиращи места (например сокове и дресинги), а доста хора към този момент употребяват прекалено много. Цялата тази спомагателна наслада способства за нараснал риск от сърдечни болести. И по този начин, време е да се сбогуваме със захарта! Съжаляваме, само че не би било предизвикателство за намаляване насмалко жертва.

Ден 4 – 10 бърпи извършения + избягвайте рафинираните въглехидрати

Диетолозите оферират да бъдете малко по-строги с диетата си първоначално, само че истината е, че рафинираните въглехидрати са диетично злополучие, което ще се радвате, че сте се отказали. Тези бързо смилаеми въглехидрати не оферират нито едно от фибрите и питателните субстанции, които бихте получили от техните нерафинирани братовчеди и могат да причинят скокове на кръвната захар и отичане на корема.

Ден 5 – 10 атакува като скейтър + махнете питието

Не се отчайвайте! Можете постепенно да включите чаша вино назад в диетата си на места, само че в случай че сте съществени по отношение на резултатите от това 30-дневно предизвикателство за намаляване, значимо е към този момент да изключите изцяло алкохола. Защото в противоположен случай това може да унищожи вашите фитнес цели.

Ден 6 – 10 пилатес тийзър извършения + проект за едно разхищаване

Като планирате авансово вашето лакомство или закуска по желание всяка седмица по време на предизвикването за намаляване, ще бъде по-малко евентуално да прекалявате или да преяждате.

Ден 7 – 10 Plyo лицеви опори + позволете си непринудено глезене

Желанията се случват и въпреки че не би трябвало да се поддавате на всяко такова, можете да се отпуснете, с цел да се поддадете на изкушението един път седмично (в рамките на рационалното схваща се) по време на това 30-дневно предизвикателство за намаляване.

Ден 8 – 20 спринта на място с високи колене + поддържайте зърнените храни под надзор

Може да е изкушаващо да се насладите на пълнозърнести храни, тъй като те са положителни за вас, само че има нещо, което се назовава прекалено много положително. Калориите са калории, без значение по какъв начин ги сервирате. Ограничете пълнозърнестите храни до три порции дневно. (Пример: киноата е превъзходен образец за здравословна, само че висококалорична храна.)

Ден 9 – 20 скока с периодично повтаряне на краката + яжте единствено когато сте гладни

Звучи много явно, само че ще се изненадате какъв брой постоянно хапвате безсмислено, единствено тъй като сте отегчени, уплашени или без никаква причина. Запитайте се дали в действителност сте гладни идващия път, когато посегнете към чантата с гевреци.

Ден 10 – 20 клека вид “Squat Jack ” + отидете на разходка – по какъв начин да отслабнем с 30-дневна стратегия

Говорейки за хранене от чиста досада – най-лошият зложелател на всяка доброжелателна диета – когато започнете да се чувствате ядосани и настава прелъщение, излезте на открито и се разходете из квартала.

Ден 11 – 20 бърпи извършения + в никакъв случай не пропускайте закуската

Започнете сутринта си със закуска с високо наличие на протеини и фибри. Яденето на изобилна храна (или най-малко балансирана) по време на това предизвикателство за намаляване ще ви настрои за повече надзор и ще ограничи прекаляването през целия ден.

Ден 12 – 20 атакува като скейтър + кажете не на нездравословната храна

Дори най-силната воля не може да се съпостави с мазната черна дупка за нездравословна храна. Проучванията демонстрират, че нездравословната храна има пристрастяващо качество, което ви кара непрекъснато да желаете още… и още.

Ден 13 – 20 пилатес тийзър + модифицирани храни

Преработената храна, която постоянно е с високо наличие на наситени мазнини и рафинирано нишесте или захар, може да аргументи инфектиране, което нарушава хормоните, виновни за казването на мозъка ви, че сте сити – също по този начин ще ядете доста повече. Трябва да знаете обаче, че не всяка модифицирана храна е неприятна и почтено казано, не всяка неприятна храна е обработена – знайте разликата.

Ден 14 – 20 Plyo лицеви опори + пазарувайте пълноценни храни

Премахнете съвсем напълно от хранителното ви меню модифицираните храни, тъй че запълнете празнотата с чисти пълноценни храни. Помислете за зеленчуци, плодове, постни протеини и здравословни мазнини. Прекарвайте по-голямата част от времето си в периферията на хранителния магазин, където са сложени пресните артикули и млечните артикули.

Ден 15 – 30 спринта на място с високи колене + подготовка за хранене – по какъв начин да отслабнем с 30-дневна стратегия

Независимо дали знаете какво има в менюто от закуска до вечеря или действителна подготвителна работа като рязане, кълцане и пакетиране на храна, планирането напред е вашата загадка за триумф. Ще бъде доста по-малко евентуално да спрете на вендинг машината или да вземете бурито за обяд.

Ден 16 – 30 скока с периодично повтаряне на краката + реорганизирайте килера и хладилника

Не „ съхранявайте “ храна на плота – приберете кутиите със зърнени храни и дръжте хляба надалеч от очите. Експертите споделят, че ще ядете това, което видите. От друга страна, здравословните закуски и пресните плодове би трябвало да се държат на равнището на очите или да се виждат добре, тъй че да са комфортни за грабване по време на това предизвикването за намаляване.

Ден 17 – 30 клека вид “Squat Jack ” + водете дневник за храната

Отдавна е известно, че записването на тъкмо това, което ядете всеки ден, има отварящ очите резултат върху решенията за храна, а питателните дневници са част от съвсем всяко предизвикателство за намаляване. Това е превъзходен метод да идентифицирате питателните дупки в диетата си, както и да забележите времето за късна закуска, която ви отблъсква от постигането на задачата си.

Ден 18 – 30 бърпи извършения + увеличение на приема на протеини

Ако се чувствате бавни или не виждате резултатите, на които сте се надявали, погледнете обратно в дневника си за храна. Може да не сте ок в протеиновата част. Включете повече постно месо като пуешко и пилешко, както и тофу, бобови растения и листни зеленчуци.

Ден 19 – 30 атакува като скейтър + сложете зеленчуци или плодове във всяка паница – по какъв начин да отслабнем с 30-дневна стратегия

Липса на индустриален отдел? Направете място за зеленчуци при всяко едно хранене – в бъркани яйца, върху сандвич, като гарнитура или главно ядене. Изследванията споделят, че колкото повече плодове или зеленчуци се появят в чинията ви, толкоз по-малко калории ще консумирате като цяло.

Ден 20 – 30 пилатес тийзър извършения + опознайте здравословните си мазнини

Не би било наречено добре уравновесена диета насмалко здравословни мазнини, само че основната дума тук е здравословна. Мазнините от зехтин, авокадо и ядки ще ви наситят и ще ви обезпечат най-големия резултат за питателните ви пари.

Ден 21 – 30 Plyo лицеви опори + поддържайте порциите под надзор

Знаете точния размер за пилешки гърди на скара, само че какво да кажем за по-малко явни детайли? Допълнителните калории от салатни дресинги, да вземем за пример, могат бързо да се натрупат, тъй че вместо безмислено да изсипвате дресинга върху салатата със зеленолистни зеленчуци, просто прибавете напълно малко.

Ден 22 – 40 спринт на място с високи колене + следене на общите калории

Въпреки че е значимо да знаете, че калориите, нужни на всеки за поддържане на тежестта и загуба на тегло, са разнообразни, едно нещо, което е правилно на всички места, в случай че желаете да свалите килограми: разходът на калории би трябвало да надвишава приема на калории . Това е най-голямото предизвикателство за намаляване. Около 1500 калории дневно е приблизително сладко място за загуба на тегло.

Ден 23 – 40 скока с периодично повтаряне на краката + яжте на масата

Експертите споделят, че можете елементарно да подцените дневните калории заради забравени закуски или ястия, които сте яли, до момента в който сте изправени. Така че даже и да нямате доста време, седнете на масата и хапнете същинска храна, до момента в който си проправяте път през този календар за намаляване – обещайте, че ще се насладите на храната си доста повече.

Ден 24 – 40 клека вид “Squat Jack ” + унищожаване на разсейването – по какъв начин да отслабнем с 30-дневна стратегия

Храненето, когато сте разсеяни, води до консумация на забележителен брой спомагателни калории дневно, съгласно изследване. Изключете тв приемника и оставете смарт телефоните без тон – и двете неща са лесни способи да се доближите до задачите си по време на това предизвикателство за намаляване.

Ден 25 – 40 бърпи извършения + закъснение

Изследванията откриха, че дамите, които обядват по-внимателно, употребяват 30 % по-малко, когато похапват по-късно. Трикове, които би трябвало да имате поради: Помиришете храната си, дъвчете я постепенно и не слагайте друга хапка от вилицата си, до момента в който не преглътнете.

Ден 26 – 40 атакува като скейтър + намалете размера на чинията

Сменете лъжиците за сервиране с елементарния размер и ще хапвате към 15 % по-малко, съгласно изследване. Намаляването на размера на вашата паница също оказва помощ да поддържате порциите под надзор – плюс същото количество храна наподобява по-голямо на по-малка паница, което може да бъде изключително потребно при загуба на тегло за 30 дни.

Ден 27 – 40 пилатес тийзър + следете кантара

Мащабът не би трябвало да е плашещ. Доказано е, че претеглянето всеки ден оказва помощ на хората да губят повече тегло и да го задържат в дълготраен проект. Стремете се да стъпвате на кантара едновременно всеки ден през цялото това предизвикателство за намаляване за най-точни резултати.

Ден 28 – 40 Plyo лицеви опори + понижаване на натрия – по какъв начин да отслабнем с 30-дневна стратегия

Все още усещате гнева на тесните си дънки? Хей, всички сме били там – и солта може да е отговорна. Натрият е един от виновниците за подуването и може да докара до незаслужено съмнение на мащаба заради задържане на вода. Намалете приема на сол, до момента в който си проправяте път през това 30-дневно предизвикателство за намаляване.

Ден 29 – 50 Спринт на място с високи колене + 7+ часа сън

Спането на по-малко от предложените седем часа сън може освен да ви направи раздразнителни и унили, само че неналичието на сън може да порази задачите ви за загуба на тегло. Хормоните, които управляват глада, нарастват до небето, а тези, които споделят на мозъка, че сте утолен, са потиснати. Двоен удар!

Ден 30 – 50 скока с периодично повтаряне на краката + понижаване на 100 калории

В началото се чувствахте по-леки, само че в този момент стоите в застой – какво става? Преборете се с това нещо, като намалите повече от 100 калории дневно – в този момент, когато сте изгубили малко тегло, тялото ви просто не се нуждае от толкоз доста гориво.

Бъдете упорити и нещата ще се случат!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР