Как да определите дали една жена хич не се е

...
Как да определите дали една жена хич не се е
Коментари Харесай

Внимание, дами! Тези неща издават, че една жена няма сиво ве...

Как да определите дали една жена никак не се е старала през годините да развие сивото си вещество? Има дами, които може да наподобяват скъпи и ерудирани, само че това е единствено видимо.
Те заблуждават близките, с помощта на визията си, само че както са споделили хората - " По облеклата посрещат, по мозъка изпращат ".

Експерти разкриха кои са признаците, по които напълно елементарно и бързо може да разберете дали дамата против вас има ум или пък прикрива неналичието на подобен. За задачата би трябвало да обърнете внимание на няколко детайла.

Живее със стандарти
Жените, които не се отличават с огромен мисловен багаж и мъдрост, нормално са много примитивни. Те употребяват шаблонни изречения и изрази и построяват живота си на база на общоприетите правила. Често са подвластни от мнението на близките и се движат със стадото.

Мъдрият човек е задоволително самоуверен да направи това, което желае, без значение какви страсти ще провокира у близките.

Прекъсва по време на диалог

Неспособността на една жена да слуша деликатни и желанието ѝ непрекъснато да прекъсва събеседника, също демонстрира липса на мъдрост.

Глупавите девойки са способни да приказват непрестанно. Не им пука, че индивидът против тях също желае да изрази позицията си. Те вършат това не от завист, а тъй като даже не им хрумва, че работят неуважително и егоистично.

Мъдрият човек постоянно изслушва и непознатата позиция, даже и изрично да не е склонен с тезата на съперника си.

Упорито потвърждава правотата си
Освен неспособна да слуша, лишената от разсъдък жена, е склонна непрекъснато да убеждава всички какъв брой права е гледната ѝ точка. Няма значение какъв брой разумни са причините на събеседника. Тя постоянно е права, а останалите " да си гледат работата ".

Това държание се вижда най-много по време на спор. Тя има ревниво предпочитание да покаже своята справедливост, без значение какъв брой е способена по дадена тематика.

За такива дами, това да признаят, че събеседникът е прав е еквивалентно на това да признаят, че е по-силен и по-умен. За хора с ниска самокритика това е отвратително.

Не може да води градивен разговор
Момиче, което не се отличава с мъдрост и разсъдък, не обича да води дълги диалози, които биха спомогнали да решите проблемите. За нея е твъре комплицирано.
Най-неприятни и мъчно търпими от нейна страна са моментите, в които към нея е отправена рецензия. По предписание глупавите дами не знаят по какъв начин да водят сходни диалози.

Притеснява се прекалено много за външния си тип
Обикновено, когато вниманието на една жена е прекомерно ангажирано с това по какъв начин наподобява, то е с цел да компенсира ментални дефекти. За мъдрите дами освен външността е значима и желаят да изпъкнат и с разсъдък.

Това естествено не значи, че една жена не се поддържа, в случай че е интелигентна - всичко би трябвало да е в рамките на естественото.

Сърдят се дълго време
Няма никакъв смисъл да се сърдите и цупите дълго време. Жените без необикновен мисловен багаж обаче не осъзнават това.

Ако човек е направил нещо недопустимо за нас, може да намерим компромис, да поговорим и да се опитаме да разгадаем казуса, написа jenata.blitz.bg. Тези дами обаче не считат по този начин. Те просто изтриват индивида от живота си вечно, очаквайки обаче той да им се извинява непрекъснато, написа blitz.bg.

Дори и да го одобряват назад, те дълго време недоволстват на база на минали събития и по никакъв метод не се пробват да оправят обстановката.

Имат непрестанни искания
Мъдрите хора схващат, че или приемате някого с минусите му или просто приключвате връзката си с него.

Хората, които обаче не са дарени с доста сиво вещество, постоянно живеят в разрушителни връзки, изпълнени с упреци, искания и високи упования. Те се пробват да трансформират индивида до себе си, а в случай че той остане същия, стартират да вършат драми. Това може да продължи през целия им живот.

Начинът на държание, фразите и отношението към другите - всичко това може да каже доста за един човек. Запомнете гореизброените неща и мислете, преди да си хванете някое момиче без необикновен мисловен багаж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР