Как да оформим предния и задния двор – идеите за

...
Как да оформим предния и задния двор – идеите за
Коментари Харесай

Как да оформим предния и задния двор с 20+ подходящи идеи

Как да оформим предния и задния двор – концепциите за озеленяване на предните и задните дворове не трябва да се подценяват. В множеството случаи хората обръщат повече внимание на вътрешната част на къщата си и по-малко на екстериора.

Проектирането на вашият пейзаж е също толкоз значимо, колкото проектирането на която и да е част от къщата. Идеите за озеленяване, които са ловко изпълнени, могат да добавят цялостната хармония на вашата къща .

Тъй като има доста хрумвания за озеленяване, от които да избирате, пробвайте да изберете коя би била най-подходяща за вашето пространство и по-късно направете корекции, с цел да създадете вашата съвършена градина.

1. Евтини хрумвания за озеленяване

Пътеката е доста елементарна, само че я прави красива от добре подрязаната трева към нея. Има засадени цветя, с цел да стане цветно. Не забравяйте да поддържате покрайнината подредена, като извадите плевелите незабавно щом се появят.

2. Красив дизайн на домашната градина – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Това е хубав дизайн на нашата градина за озеленяване на предния двор. Можете да актуализирате дизайна на предния си двор, като добавите шубраци, пътеки, цветни градини, с цел да го извършите пъстър и цветен.

3. Съвременен пейзаж на предния двор

Тези дни модерното озеленяване малко се смекчи. Има най-малък метод с по-малки камъни и цъфтящи растения.

4. Страхотни хрумвания за ландшафт

Това е минималистично озеленяване за челен двор с цветна градина. Това е най-хубавият метод да озелените предния си двор.

5. Идеи за пустинно озеленяване – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Освен растения и цветя, можете също да добавите камъни, трошляк и речни камъчета, с цел да добавите текстура към вашия ландшафт. Този дизайн е емфатичен от саксийните растения.

6. Лесни хрумвания за ландшафт

Ако имате огромен дом и огромен челен двор, тогава би трябвало да имате и по-голям имот за вашите растения. Въпреки това, няма потребност да запълвате всяко пространство. Нещо като тези жълти изпъкналости може да накара дизайна да се откроява с доста малко!

7. Направи си самичък хрумвания за озеленяване

Това е просто озеленяване на предния двор за дребни пространства. Ако имате малко пространство в предния си двор, тогава можете да го извършите да наподобява сладко и съвършено, като имате дребна градина с трева и растения.

8. Идеи за озеленяване на тропически челен двор

Ако имате огромна къща с голям челен двор, би трябвало да имате поради, че не всички дървета са подобаващи за нея. Тази голяма палма наподобява ужасно на тази огромна къща.

9. Идеи за хубав пейзаж в предния двор

Един от най-хубавите способи да трансформирате скромното си пространство в нещо по-голямо е като употребявате симетричния метод. Наличието на идентичен баланс сред дървета и цветя от двете страни го прави да наподобява необикновено.

10. Идеи красива украса със скален пейзаж

Това е комбинация от съвременна архитектура и пустинно озеленяване. Това е идеалната конфигурация за ксерискейпиране (озеленяване без растения и трева). Линиите и равнините на къщата работят добре с добре структурирания ландшафтен дизайн.

11. Идеи за красива градина – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Градината в предния двор на вила е най-подходяща за минимално пространство. Създайте скални пътеки и го смесете с трайни насаждения. Добавете ъгъл за сядане, с цел да наподобява по-привлекателно.

12. Голям и пъстър челен двор

Когато посетителите влязат в предния ви двор, направете го величествен. Огромните цветни аранжировки в саксия са живописен метод да ги посрещнете във вашия двор и дом.

13. Идеи за красиво засаждане в предния двор

Най-красивите предни дворове са направени от диви цъфтящи растения. Ако желаете да имате този дизайн, тогава не забравяйте да вземете поради височината на вашите трайни насаждения. Най-високите растения би трябвало да са откъм гърба, до момента в който най-ниските растения би трябвало да са начело. По този метод всяко растение ще бъде добре оценено.

14. Красота с камъни в предния двор – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Идеите за озеленяване на предния двор могат да подобрят привлекателността на външния тип на вашия дом. Този хубав дизайн е комбинация от камъни, скали, растения и водни тела с малко трева.

Как да възобновим нашия дом за няколко дни – 12 забавни хрумвания

15. Евтини хрумвания за озеленяване

Това неутрално озеленяване наподобява ужасно с бели диви цветя, трева и дребни шубраци. Мулчирането придава сексапил на този изобретателен дизайн.

16. Ландшафтни планове за дребни дворове

Дизайнът на тази каменна къща е прибавен и върху озеленяването. Земният челен двор се състои от огромни камъни, съчетани с естествена зеленина. Изглежда толкоз просто и умерено.

Как да създадем страхотни украшения от пънчета – красиви хрумвания

17. Идеи за ландшафтен дизайн на предния двор – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Висящите цъфтящи саксии в предния ви двор обезпечават пресен и грациозен образ на вашия дом. Можете също по този начин да ги сменяте всяка година, с цел да се насладите на пресен нов образ.

18. Невероятни хрумвания за озеленяване

Това е просто и сладко озеленяване, което акцентира очарователния дом. Естественият цвят обезпечава комфорт и прохлада.

19. Идеи за ландшафт към къщата – по какъв начин да оформим предния и задния двор

Най-добрите хрумвания за озеленяване на предния двор с култивиран цветя и растения. Ако желаете да запазите нещата елементарни, оставете зелената трева, шубраци, цветя и растения да ви обезпечат прохлада.

Съвети за хубав култивиран пейзаж – по какъв начин да го реализираме

20. Идеи за озеленяване в предния двор

Зелената трева и привлекателността на бордюра са създадени в това озеленяване на предния двор. Може да подсигурява на посетителите, че са добре пристигнали да влязат във вашия двор и дом.

И в случай че тези хрумвания са ви малко, ето още една подобаваща порция, от която да се вдъхновите:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР