... как да не ги уважаваш новите съседи ?

...
 ... как да не ги уважаваш новите съседи ?
Коментари Харесай

Добре дошъл в Кючука! Шофьор спря на пешеходна пътека, за да си напазарува

"... по какъв начин да не ги " уважаваш " новите съседи? Добре пристигнал в Кичука! ", с този гласовит коментар дефинира четец на TrafficNews неуместната обстановка, на която е станал очевидец през почивните дни.
Прочетете още
Пловдивчанинът е станал очевидец на безобразно паркиране на пешеходна пътека до знак " СТОП " в зоната на комерсиалния комплекс до Първо районно ръководство в " Кючук Париж ". Оказало се, че повода е рутинно извършване на покупки, само че за какво си е харесал точно това " паркомясто " не излиза наяве.

" Колко " талантлив " би трябвало да си да спреш в кръстовището, на пешеходна пътека, с цел да си купиш картофи, ягоди и да изчакаш, неизвестно къде отишлата си половинка? В неделя знаците също въжат. И всичко това на метри от 1-во РПУ... Иди ги уважавай тези човеци... ", написа още мъжът.

Шофьорът сигурно обаче показва съмнителни знания върху Закона за придвижване по пътищата и още един път поставя под въпрос съществуването на брошура като само изискване за ръководство на автомобил. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР