„Как да намеря изгодно финансиране при облекчена процедура и съкратени

...
„Как да намеря изгодно финансиране при облекчена процедура и съкратени
Коментари Харесай

„Агрион Финанс“ отпуска кредити и лизинг по облекчена процедура

„ Как да намеря преференциално финансиране при облекчена процедура и съкратени периоди “, „ Има ли правилен и благонадежден сътрудник, който да финансира бизнес концепциите ми “, „ Как да си набира нужните средства за сегашния аграрни сезон, без да разгадавам на кредитната си история “. Това са единствено част от въпросите, които си задават земеделските стопани, в търсене на преференциални заеми и оборотни средства, с които да обезпечат активността си през новия аграрни сезон. Решение на всички тези проблеми дава профилираното сдружение „ Агрион Финанс “. Само за три години, откогато е на българския пазар, компанията се трансформира в приближен и желан сътрудник, както на земеделските производители, по този начин и на притежателите на земя. Информация за цялостните условия на заемите на „ Агрион Финанс “ може да бъде открита на уеб страницата на компанията на адрес https://www.agrion.bg/bg/finance/.

От кредитните артикули на компанията може да се възползва всеки, който има земя, без значение дали е аграрни производител или се занимава с друга активност. Част от кредитополучателите на Агрион Финанс са и частни лица, притежаващи ниви.

Условията и опциите за финансиране са създадени по този начин, че да обгръщат оптимално потребностите и условията на агросектора, както на огромните аграрни производители и дребните фермери, по този начин и на частните лица. „ Агрион Финанс “ предлага на своите клиенти общоприети ипотечни заеми, заеми за оборотни средства и лизинг на земя. Компанията не слага ограничавания за бранша, в който работи земеделският производител. Няма таван за финансирането, като се ползва самостоятелен предел за всеки кредитоискател, според от характерните му потребности. Дружеството е планувало алтернатива и за гратисен интервал на заплащанията, а погасителните проекти са съобразени с опциите на фермерите, безапелационни са от „ Агрион Финанс “.

За разлика от другите финансови институции, процедурата за разпределяне на заеми от „ Агрион Финанс “ е оптимално облекчена, а периодите са доста съкратени. От фермерите не се търсят гаранти, бизнес-планове, салда или други счетоводни документи. Единственото, което компанията желае в залог, е земеделска земя или друго недвижимо имущество.

На парцелите се прави безвъзмездна оценка за пазарната им стойност, като финансирането може да доближи до 100% от оценката. Според специалисти едно от най-сериозните преимущества на финансовите услуги на Агрион е, че до отпущането на заема, кредитополучателите нямат никакви разноски. Не се изисква такса за разглеждане на документи и такса за ангажимент. За физическите лица е планувана опция и за оборотно рефинансиране до размера на към този момент погасената главница.

Максималният размер на заема не зависи от размера на прихода на физическото лице, а се дефинира от залога.

Експертите на „ Агрион “ спомагат и за набиране на нужните за разпределяне на заема документи. Ако се постановат правни съвещания, Агрион предлага безвъзмездни такива, с помощта на обстоятелството, че за сдружението работят едни от най-хубавите адвокати в региона, с голям опит в областта на покупко-продажбите със земеделска земя.

Агрион дава опция клиентите на финансовото сдружение да разполагат с пари, постоянно, когато им потрябват. На искащите може да се отпусне кредитна линия, при която се заплащат лихви единствено на действителната сума, която хората употребяват. На земеделските производители се дава и опция за лизинг на земята, която са избрали. финансирането може да доближи до 100% от размера на пазарната оценка на имота. Предвидена е опция за финансиране и на разноските по прекачване на парцела.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР