Как да кажеш на някого, че го обичаш? Има ли

...
Как да кажеш на някого, че го обичаш? Има ли
Коментари Харесай

Искам да бъдеш моята последна любов

Как да кажеш на някого, че го обичаш? Има ли метод да обясните любовта, която чувствате, с думи? Има ли метод да опишете с думи любовта за цялостен живот, обич, която ви кара да се усмихвате без причина, любовта, която е като първата глътка утринно кафе?

Това възприятие, което усетиш, когато го видиш, докоснеш и мислиш за него? Това чувство, което получаваш, когато мислиш за вечността, която ще споделите дружно? Как да ти кажа, че те обичам повече, в сравнение с в миналото съм мислила, че мога да обичам?

Искам да си единственото име в моите истории. Искам да пиша за теб, за нас, за страстите, които споделяш с мен, до края на живота ми. Искам да напиша какъв брой несъмнено се усещам в мощните ти ръце. Колко щастлива се усещам, лежаща на гърдите ти, просто да чувам по какъв начин дишаш. Искам да пиша за твоите очи, за гласа ти, за метода, по който танцуваш из кухнята, до момента в който ми правиш закуска. Толкова си сладостен тогава!

Искам да ми бъдеш последната целувка. Искам твоите устни да са единствените устни, които ще ме целуват до края на живота ми. Искам да си единственият мъж, който в миналото ще обичам, единственият мъж, на който в миналото ще дам сърцето си.

Искам твоята сладка прегръдка да ме придвижи през живота, да носи топлота в дългите, студени нощи и да ме пази от бурите на живота.

Искам да бъдеш последната ми обич. Искам да се влюбвам във теб всеки ден до края на живота си. Всяка заран, когато се обръщам, с цел да видя спящото ти лице до мен в леглото, желая да се влюбя още веднъж.

Всяка вечер желая да заспя в обятията ти. Всяка зима желая да се удрям с теб за одеялото, само че въпреки всичко да се разсънвам измежду нощ, с цел да видя дали си увит.

Искам лицето ти да е последното нещо, което виждам. Искам да се изгубя в красивите ти кафяви очи и прелестната ти усмивка. Искам да се усещам сигурна в прегръдките ти.

Искам да пусна страховете си, тъй като те имам до себе си. Искам да се удавя в любовта ти до края на живота си. Искам да видя твоето усмихнато лице, лицето, което толкоз обичам, всеки ден, до момента в който очите ми към момента са отворени.

Искам гласът ти да е последното, което слушам всеки ден. Твоят глас, който ми пее приспивни песни, когато съм болна. Твоят глас, който ме буди заран и е най-красивата тревога, която съм чувала. Твоят глас, който мога да чуя в главата си, когато се опасявам, когато сме разграничени, когато съм сама, надалеч от теб. Искам гласът ти да е последното нещо, което ще чуя, до момента в който ушите ми към момента могат да чуват.

Искам сърцето ти да е последното нещо, което усещам. Да съм най-щастливата жена, когато лежа на гърдите ти и усетя сърцето ти. Когато чувствам силата на живота в сърцето ти, когато чуя, че към момента бие, усещам, че бие дружно с моето.

Искам да бъда с теб до края на живота си. Искам да напишем нашата история дружно. Да преминем през всичко дружно и да се борим до края, един до друг. Искам да бъдеш моята последна обич!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР