Как да го е назначил обратно? Къде е Боршош в

...
Как да го е назначил обратно? Къде е Боршош в
Коментари Харесай

Цитат на деня: Бойко Борисов не е назначавал Боршош обратно в НДК

" Как да го е назначил назад? Къде е Боршош сега? Да не е шеф на НДК? Никъде не го е назначил назад! Имаме факт и той е неоспорим – Лиляна Павлова уволни Боршош. Това държавно управление на държавно управление уволни Боршош и в случай че не беше Лиляна Павлова, в този момент въобще нямаше да седим тука. Ако чакахме на Деница Златева и на вашето държавно управление назначено от президента Радев, през днешния ден нямаше да знаем нищо и вие въобще нямаше да знаете какво се случва в НДК. "

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков на последното съвещание на Временната парламентарна комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево за европредседателството на НДК.

Биков отговаряше на рецензиите на депутата от Българска социалистическа партия Румен Гечев, че в отчета за активността на комисията не е отразен отводът на ГЕРБ да бъде изслушан Бойко Борисов, нито отводът на Мирослав Боршош, към този момент обвинен, да се яви пред депутатите. С гласовете на болшинството от ГЕРБ комисията завърши активността си със умозаключение, че налице са " подозрения за злоупотреби " и предложи Сметната палата да направи одит в НДК.

Комисията породи откакто министърът от кабинета Борисов-3 Лиляна Павлова уволни някогашния шеф на НДК Мирослав Боршош по съмнения в злоупотреби, а на идващия ден премиера Борисов го възвърне и извади Двореца на културата от министерството на Павлова. В края на краищата Боршош се отдръпна самичък.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Скандалът с НДК (40)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР