Как човек избира цвета на дрехите за деня? Най-често цветовете

...
Как човек избира цвета на дрехите за деня? Най-често цветовете
Коментари Харесай

Какъв цвят дрехи трябва да носим през всеки ден от седмицата

Как човек избира цвета на облеклата за деня? Най-често цветовете дават отговор на настроението. Друг вероятен избор е съгласно времето на открито - в звук или в прорез с мрачното време се избира мрачен или ослепителен колорит на облеклото. Понякога изборът е изцяло инцидентен.

Не бива да господства безредното цветово решение в облеклото, в случай че задачата е шансът да съпътства всеки от делниците ни. Доминиращият цвят на облеклата работи позитивно на околния свят, когато е в естетика с цвета на небесното тяло, на което е зависим всеки ден от седмицата.

Още на античните хора е било известно, че на всеки ден дава отговор избрана планета от Слънчевата система, а всяка от тях има собствен преобладаващ цвят. Ако съблюдаваме условието да избираме цвета, който е присъщ за планетата, в съответния ден, няма да нарушим салдото в природата, а това ще помогне на шанса ни.

Първият ден от седмицата е понеделник. На италиански денят се назовава Lunedi. Това е ден, зависим на Луната. Той е неустойчив и изменчив. Други присъщи прочувствени положения за него са интерес, почитание, мощ, благополучие. Цветът, който характеризира този ден, е белият. Подходящ е и сребърен, и светлите нюанси на синьото. Бял цвят и сребърни бижута е освен красива композиция, само че и прочувствено вярна.

Вторник е денят, доминиран от Марс. Тази планета символизира властта, смелостта, конкуренцията. Най-подходящ е цветът на пристрастеността - аленият, а също керемиден и оранжев. Денят е подобаващ, с цел да се позволяват проблеми в администрацията и държавните структури.

Сряда е денят, зависим на планетата Меркурий. Тя управлява логическата мисъл, оттова бизнес делата и вероятностите. Пъстрите тонове и зеленото са подобаващ избор за цвят на дреха за този ден. Растение, засадено в сряда, има максимален късмет да се захване.

 Зеленото е цветът на сряда

Четвъртъкът се ръководи от планетата Юпитер. Тя дава отговор за мъдрите решения, интелекта, тялото, философското схващане на нещата и благосъстоянието. Наситено жълтият цвят успокоява планетата и тя ще бъде благосклонна и положителна към тези, които са избрали жълтото да господства цветово. Комбинацията със синьо или индиго се схваща добре с блестящо жълтия цвят.

Петък е денят на планетата Венера. Романтика, обич, брак, хубост са все понятия, съвместими с тази гореща планета. Петъчният ден е подобаващ да се поглезим с нови бижута, красиви декорации и дори с нов дом. Добър ден е и за лекуване на тежки болести. Лилавият и розовият цвят, както и нежните им гами към кремаво, са подобаващите цветове за този ден.

Първият от почивните дни е събота и го господства планетата Сатурн. Тя се свързва с възрастта, заболяванията, неприятната карма, алчността, гнева и болката. Контролира селското стопанство и техниката. Тъмносиньо, сиво и черно подхождат най-вече на този ден. Ониксът и ахатът пък би трябвало да красят облеклата в тъмни цветове.

Неделята е ръководена от Слънцето. Его, популярност, чест и храброст са качествата, свързвани с този ден. Жълтото, аленото и оранжевото, които са присъщи за централната звезда, са и подобаващите цветове за облекла за деня. Ден за вкусна храна и занимания, придружени от усмихнатия безоблачен цвят. Златистите тонове са вид на жълтото и също са положително решение за деня, изключително в случай че е персонален празник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР