Как България да е икономически мощна и богата. Как да

...
Как България да е икономически мощна и богата. Как да
Коментари Харесай

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ: Новото гражданско движение начело с Кузман Илиев

Как България да е стопански мощна и богата. Как да запази икономическата независимост и частната благосъстоятелност. Как страната ни да взе участие с достолепие в политическото развиване на Европа на нациите. Как да се запази и развие националният ни дух, памет, история, просвета. Тези въпроси бяха сложени по време на формалното показване на новото гражданско придвижване " България може " отпред с политическия и стопански анализатор Кузман Илиев.

Темата за войната още веднъж съумя да ни раздели, разяснява Кузман Илиев, като уточни, че на нея се гледа като " риалити шоу ". Живеем в исторически миг, безапелационен беше ръководителят на " България може ".
По време на събитието бе показана и Хартата на „ България може “, която показва 15 точки, в които е разказано какво би трябвало да се направи, с цел да просперира страната ни. За учредителите на “България може “ вземането на стратегически решения за страната ни би трябвало да е в България и на никое място другаде.
В рамките на месец Илиев ще разгласи персони и организации, които поддържат концепциите в Хартата и Меморандума за предоговаряне на Зелената договорка в интерес на българската стопанска система.
Инициативата " България може " е предшествана от издадената предходната година книга, с създател Кузман Илиев – „ България може сама “, в която създателят показва съответни решения за излаз от демографската и икономическа рецесия, по какъв начин България може да е енергийно самостоятелна и да отстоява суверенитета и националната си сигурност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР