КАИРО (Ройтерс) - Бъдеща палестинска държава може да бъде демилитаризирана

...
КАИРО (Ройтерс) - Бъдеща палестинска държава може да бъде демилитаризирана
Коментари Харесай

Египетският президент казва, че бъдещата палестинска държава може да бъде демилитаризирана

КАИРО (Ройтерс) - Бъдеща палестинска страна може да бъде демилитаризирана и да има краткотрайно интернационално наличие за сигурност, което да обезпечи гаранции както на нея, по този начин и на Израел, египетският президент Абдел Фатах ал- Сиси сподели в петък.

„ Казахме, че сме подготвени тази страна да бъде демилитаризирана и може да има гаранции за сили, без значение дали са сили на НАТО, сили на Организация на обединените нации или арабски или американски сили, до момента в който реализираме сигурност и за двете страни, зараждащата се палестинска страна и израелската страна “, сподели Сиси по време на взаимна конференция в Кайро с испанския министър председател Педро Санчес и белгийския министър председател Александър Де Кроо.

Политическа резолюция което изисква палестинска страна, основана на границите от 4 юни 1967 година, със столица Източен Йерусалим, остава недостъпна, добави Сиси.

Арабските народи отхвърлиха догатките, че арабски сили обезпечават сигурността в Ивицата Газа след края на актуалната военна интервенция на Израел там против палест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР