Кадри от побоя над протестиращи от полицаи на протестите през

...
Кадри от побоя над протестиращи от полицаи на протестите през
Коментари Харесай

Полицаите у нас стрелят и бият дори и вън от системата

Кадри от побоя над протестиращи от служители на реда на митингите през 2020 година.
Психологът и публицист Иван Владимиров-Нав бе погубен през нощта в София. През нощта полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. „ Черковна “. Днес прокуратурата разгласи, че е стартирано досъдебно произвеждане, в което е повдигнато обвиняване на мъж.

Към момента е изяснено, че убийството е осъществено през вчерашния ден (8 февруари) към 22:30 часа. По думите на представителя на прокуратурата, няма очевидци на убийството, а тялото на психолога е открито на междустълбищна площадка от двама съседи, които малко преди този момент чули звук и усетили миризма, която определили като странна.

В медийното пространство бързо се популяризира информацията, че килърът на психолога е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи.

След това и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров удостовери, че обвиненият за убийството е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, само че е напуснал системата преди 23 години.

По първична информация сега обвиненият за убийството е на 52 или 53 години. Дали е имал законно оръжието, с което е умъртвил Владимиров, не излиза наяве.

Става ясно обаче едно – у нас служителите на реда стрелят, и откакто са излезли от системата на Министерство на вътрешните работи.

Съвсем сходно нещо се случи и с убийството на Иво Андреев в София преди месеци. И тогава, като в този момент, комшия бе обвинен за смъртоносния изстрел. Оказа се, че в Министерство на вътрешните работи имало десетки тъжби по случая.

След това пък някогашен водач в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи преди ужасяващо украинка в столичен квартал. Разбрахме, че пристигналите на място сегашни чиновници на Министерство на вътрешните работи фамилиарничели с него, когато пристигнали на мястото след сигнал.

Спомняме си по какъв начин отново чиновници на Министерство на вътрешните работи се гавриха брутално с протестиращи през лятото на 2020 година по време на митингите против държавното управление „ Борисов 3 “. Спомняме си записа зад колоните на Министерския съвет…

Спомняме си и полицайката Симона Радева, която е упрекната, че е помогнала на убилия две девойки Георги Семерджиев да избяга от мястото на породената от него злополука.

В системата на Министерство на вътрешните работи от години е необходим сериозен реподбор, а по-късно и промяна. И е време страната ни в действителност да се заеме с това, вместо краткотрайно да се възмущава при всеки идващ очевиден случай.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР