Кадри Нова ТВЗвездният отбор олекна с още един участник. Наталия

...
Кадри Нова ТВЗвездният отбор олекна с още един участник. Наталия
Коментари Харесай

Стигнаха почти до бой в „синия“ отбор на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Звездният тим олекна с още един участник. Наталия Кобилкина напусна Хелс китчън без драма. Тя очевидно желаеше да си тръгне. По време на резервацията присъстваше тялом, само че главата й бе някъде другаде и това не остана неусетно от началник Ангелов.

По-интересни събития се случиха при двата съществени тима – сини и червени. След конкуренция с палачинки дамите съумяха да си върнат първокласните условия и да си получат персоналните движимости. Но мъжете изобщо не изглеждаха обезпокоени. Техните непосредствени проблеми бяха да обясняват връзки между тях. Заради несъгласието на Чоткин с номинацията оказаха се трима с оранжеви престилки. Галин, който до момента беше водач за първи път е номиниран и се наложи да се бори за оставане в кухнята.


`); break case width
Веднага след церемонията стартира луда кавга в синия тим, нещо, което до момента не се беше случвало. Момчетата поддържаха положителния звук за разлика от дамите, които са подготвени да се заловен за косите при най-малкия мотив.
Чоткин си призна, че преднамерено е провокирал тази полемика, тъй като никой не го вземал насериозно.
След издънката на вечерна резервация Сарамандов и Димитър пък бяха номинирани за овакантяване на надпреварата след жестока словесна престрелка в „ синия “ тим. Кавгата постоянно беше заглушавана поради нецензурни изрази от изнервените готвачи, даже „ алените “ дами се впечатлиха.

Керан не се остави да го създадат жертвено агне и разпалено обясняваше по какъв начин си „ залагал задника “, без това да се прави оценка от останалите.



Сарамандов отнесе гнева на останалите, поради издънките му на работната му станция. Това стана причина за неговата номинация. Димитър реши да се самопредложи за изпъждане, като знак, че умее да носи отговорност и най-много да отбрани Керан, само че това не хареса на началник Ангелов, който му насочи предизвестие, че ще бъде изпъден в случай че това се повтори.

В последна сметка номинирани за изпъждане останаха Галин и Чоткин с равни гласове поддръжка от тима си. Това ги избави и те остават още една седмица в предаването, само че и началник не бе подготвен да се раздели с нито един от двамата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР