кадри Нова твТази вечер отборът на сините застана срещу отбора

...
кадри Нова твТази вечер отборът на сините застана срещу отбора
Коментари Харесай

Шеф Ангелов се разбесня: ГСП! Развод в чиния

кадри Нова тв

Тази вечер тимът на сините застана против тима на златните. След като тимът на звездите помля сините в играта " Семейни храни ", началник Ангелов разпореди приятна задача на двата тима за състезание. Те трябваше да основат идеалната фамилна вечеря от четири ястия, в случай, че разполагат с всички нужни за това артикули.

Както постоянно в тима на златните Къци Вапцаров реши да блесне с персонално творчество. Телевизионният водещ замеси на бърза ръка содена питка с кръст от горната страна, като за коледна вечеря. Като допълнение останалите членове на тима допълниха концепцията с обичайни български мезета - домашна туршийка, домашна лютеничка, мусака и десерт. 



В първи рунд началник Ангелов си облиза пръстите с предложенията на златните. 

Но още при първата паница на сините, които предложиха микс от салати, началник Ангелов се изкриви и викна: ГСП! Знаете ли какво значи!? 

Груба селска демонстрация, отвърна синия тим. 



Мераците на Къци за цар на празничните пити обаче грубо бяха попарени. Роксана, която безусловно за минути спастри своя фамилен самун, взе мозъка на шефа и той разгласи: Не си царя на питката! Роксана е кралицата на питката! 



Само след секунда обаче самочувствието на Роксана остана попарено. Тя предложи на шефа обичайната българска мусака като предложение за главно месно ядене, а той разгласи: Това е всичко друго, само че не и мусака. Това е цялостна покруса! Блудкава, водниста, безвкусна. Това не е фамилна вечеря, а бракоразвод в паница, отсече началник Ангелов. 

В последна сметка вояната сред сините и златните завоюваха сините, които биха с неповторим десерт. 

В последна сметка златните трябваше да се разделят с един от членовете си.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР