кадри Нова твСпешна помощ в цялата страна се включва протестно

...
кадри Нова твСпешна помощ в цялата страна се включва протестно
Коментари Харесай

Спешна помощ в цялата страна се включва протестно автошествие в София

кадри Нова тв

Спешна помощ в цялата страна се включва протестно автошествие в София. То ще завърши пред постройката на здравното министерство. Причина за недоволството на хората, които работят в Спешна помощ, са както ниските заплати, по този начин и неприятните условия на труд. 

Като водачи на коли за спешна помощ ние взимаме сред 900 и 1000 лв. заплата. Това са никакви пари, за нищо не стигат, камо ли да се грижиш с тях за семейство, разясняват хората. 



За нашия труд заплатите би трябвало да са най-малко двойно по-високи, тъй като ние не сме единствено водачи, ние оказваме помощ на лекарите, носим заболели и заразни хора. Дето се споделя сме съвсем половин медецински сестри, споделят хората. 



Казвам се Сашо Панов. Бях непозволено уволнен, споделя индивидът, който подвига афиш, с който заявава, че афишира гладна стачка. 

Уволнението му е вследствие сдърпване с македонски жител, който непрекъснато живее и работи в България. Спречкването е станало в извънработно време, разяснява негов сътрудник пред Нова тв. 

От последния митинг на Спешна помощ единственото, което е станало, е да обеднеят хората още повече освен поради инфлацията, само че и поради безхаберието на депутатите, които не пожелаха да бъде признат нов държавен бюджет и това е повода заплатите да не се усилват, разясняват хората. 

Целта на митинга е предупредителна. Искаме да реализираме през днешния ден не толкоз повсеместност, едвам предупредим депутатите, които ще дойдат в Народното събрание след броени дни, че в случай че няма смяна, ще призовем всички да дойдат на място, с цел да се решат проблемите на хората, допълниха протестиращите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР