Кадри: Нова твСлед като майката на Боби Стефка е позвънила

...
Кадри: Нова твСлед като майката на Боби Стефка е позвънила
Коментари Харесай

Майката на Боби пред Нова: Последно каза, че си купили месо за скара, и телефоните на Нанси и на Кети били изключени

Кадри: Нова тв

След като майката на Боби Стефка е позвънила на сина си минути след 12:00, тя се е обадила на съученика на Боби, в който трябвало да честват Нова година. След като Стефка е схванала, че синът й не е в момчето, тя е звъннала на Нанси и на майката на Нанси, телефоните и на двете са били изключени. 

" Боби трябваше да чества със съученици, само че последния миг е решил да остане с Нанси, очевидно не са я пуснали. Последно говорихме в 18:30 ч. и се разбрахме в 12 среднощ да се чуем. Били си пазарували, взели са скара да си вършат. Не се обади в 00:00, аз звъннах в 00:05 ч. Първия път, когато някой ми затвори насреща помислих, че палят пиратки, след това, когато даваше, че клиентът не дава отговор, мислех, че нямат обсег. Не съм й предполагала сходно нещо. На първи вървях до Нови Искър, само че не знаех коя е къщата тъкмо. Ходила съм две къщи по-надолу ", сподели през сълзи Стефка.

" Отгледахме го сами с щерка ми, стараехме се да не го лишаваме от нищо. Около 16:30 се обади сина ми, който също доста се притесняваше за Боби. Като ми се обади и сподели, че къщата е цялостна с трупове. Обадих се на сътрудниците на Стефка и им споделих, да й кажат да слезе без да й споделят нещо. Аз в началото помислих, че тя нещо е наготвила и са се изпонатровили, кой ще ти намерения за такова тежко ликвидиране.



" Нанси я познавах, доста положително дете, с майка й единствено по телефона съм говорила. Те в нещо са били забъркани, с цел да пострадат и децата. Не е инцидентно това ликвидиране. Всички са убити с доста патрони. Боби е бил улучен с 3-4 изстрела ", описват още дамите.

Боби е щял да бъде зрелостник тази година. Смятал е да стартира работа, с цел да си изкарва независимо парите. 

Двете дами желаят по-бързо да се откри виновника за това тежко закононарушение и да бъде осъден. Те желаят връщането на смъртната присъда.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР