Кадри Нова ТВСимона и Митко намериха любовта дори и в

...
Кадри Нова ТВСимона и Митко намериха любовта дори и в
Коментари Харесай

Димитър от „Хелс китчън“ изпревари Алек от „Ергенът“

Кадри Нова ТВ

Симона и Митко откриха любовта даже и в Кухнята на Ада и към този момент мъчно могат да скрият химията между тях. Двамата все по-често са дружно и брокерката не пропуща да му се оплаче от останалите.

Хората полудяха. Никол и Стефка през целия ден ме атакуват, атакуват, атакуват. Проблем било, че приказвам. Незнам си какво, незнам си що…


`); break case width Разбира се той е съпричастен с нея и в случай че се наложи би я защитил.
Симонка е млада и зелена, само че знае по какъв начин да устоява мнението си и не се оплаква като някое малко дете за всяко нещо, похвали я влюбения Дон Жуан.

Логично през неговите очи тя да е богиня, красива, интелигентна и я подкара с красиви думи:

Караш ме да примирам, не зависи от мен. Виж и без грим си толкоз красива. Пък като сложиш и грим напряко да не си ми пред очите!

И надлежно Симона запърха с мигли и пусна най-чаровната си усмивка. Тази съвсем детска заигравка сред двамата, кара мнозина да гледат с трогване на връзките им.



И аз доста ги одобрявам, душица са.

Уникални са тези двамата би трябвало да са дружно.

Направо ги преместете тези двамата в другия формат „ Ергенът “ и са спечелили



На мен ми харесват и дано тяхното другарство продължи и да се развива в бъдеще.

Много са сладки и по какъв начин се изчервяват.

Браво на Децата! ♥️♥️♥️♥️Нека се харесват, дано да си помагат…..Нека да Има Любов!♥️♥️♥️♥️♥️ Достатъчно Гадости има в последно време. Дай Боже да са дружно и Навън!

От време на време и началник Ангелов подпитва по какъв начин се развиват връзките сред двамата, което кара Митко да се изчервява, само че те на този стадий са повече от добре. Митко по всевъзможен метод пробва да поддържа Симона и като че ли е подготвен да отстъпи и премията, в случай че съумее да я завоюва.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР